Mit tegyek, ha szeretnék egy kutyát és nem lehet?
Utolsó!
Ha befogadjátok a cicákat és elviszitek ivartalanítani,akkor nem járkálnak el és nem lesz egy meglepetés alom kölyök egyszer az udvarban.
És az állatos vágyad is teljesülne.
Mellesleg én is így voltam ezzel,egyetem előtt vettem magamnak egy kutyát,de én addig kerestem egyetem mellett is albérletet,amíg nem találtam olyat,ahova vihetem.
Így éltünk együtt 9 hónapig,majd az egyetemem városában találtam meg a szerelmem és később összeköltöztünk a kutya természetesen azóta is megvan,és rövidesen jön a baba is.
Ez nem feltétlen jó döntés volt,de a felelősséget a szüleim itt látták a legjobban,hogy attól,hogy egyetemre mentem,én nem hagytam senkire a kutyámat és minden követ megmozgattam a kutyabarát albérletért!
Sok meló,több kiadás,de ha bevállal egy ember egy kutyát (vagy bármilyen állatot) akkor ez a minimum!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!