Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Olyat láttam, hogy az Expressz...

Olyat láttam, hogy az Expressz.hu-n TÖRZSKÖNYVVEL adnak kutyát 50. 000 Ft-ért. Ez a kutya attól még lehet "normális", hogy nem tenyésztőtől van, nem?

Figyelt kérdés
Előre is köszi a válaszokat! :))

2013. szept. 30. 15:54
1 2
 11/15 Akiteki ***** válasza:
100%
Most minek is kérdeztél? Hogy utána oszd a nemlétezőt? Pont azt csinálsz amit akarsz, csak tanácsot adhatunk... Nem mi fogunk sírni a végén.
2013. szept. 30. 20:23
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

A törzskönyv maga nem tízezrek kérdése. A valódiságát azért lehet megkérdőjelezni, mert a MEOE-től senki az égvilágon nem megy ki megnézni az almot, bejelentés alapján működik, ezért még állítólagos valódi tenyésztőket is jól meg kell nézni.

Azt érdeklődd meg, hogy a fajtára jellemző egészségügyi szűrésekkel rendelkeznek-e a szülők. Asszem a bolognese-nél a tárdkalácsát és a szemét érdemes szűrni a szülőknek. Ha ezek megvannak, akkor valóban valószínű, hogy "normális" lesz a kiskutya.

De szerintem egy jó tenyésztőtől kapott egészségügyi garancia nagyon megéri, mert csak egy örökletes betegségnek kell kiütköznie, és akkor ahhoz képest már az 50 ezer piti pénznek fog számítani...

Ugye itt mindig esélyekkel játszunk. A "lehet" az én fogalmaim szerint elég kis esélyt is megenged.

Vásárlás előtt az anyát és a kicsiket is érdemes jól megnézni, mert egy gyenge idegrendszerű kutya eléggé megkeserítheti az ember életét.

2013. szept. 30. 20:26
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszi 12-es és 3-as! :))
2013. okt. 1. 20:31
 14/15 A kérdező kommentje:
Jesszusom most nézem vissza a kérdésemet, azóta már egy csomót olvastam... Milyen tudatlan voltam. :DD Rossz nézni.
2014. márc. 10. 20:50
 15/15 Akiteki ***** válasza:
Van ez így. Senki nem úgy születik, hogy mindent tud. De tanulunk.
2014. márc. 11. 07:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!