Van olyan fajta ami tetszik, de nem tartanátok?
Igen, nagyon sok olyan fajta van, amelyek tetszenek, de különböző okokból nem tartanám őket. Pl. a husky vagy a malamut. Nagyon szépek, okosak, de nem tudnám őket kellőképpen lefárasztani...
Tetszik az orosz-fekete terrier is nagyon, de valószínűleg a szőrzetápolása miatt nem tartanám.
és sorolhatnám....
A pásztor kutyák zöme tetszik,de nem kéne.
Illetve a tibeti és nápolyi masztiff,akik nagyon tetszenek,de szerintem nem lesz rá lehetőségem.
Tibetit talán nem is tartanék,de nápolyit még igen.Csak a kereteim szűkösek.
Illetve a mopsz.Nagyon imádom,tetszik de nem tartanék,mert tudom,mennyire meg van nyomorítva a fajta és én ezt semmilyen mértékben nem támogatnám.
De ez igaz az angol buldogok zömére is.
Csehszlovák farkaskutya. Külsőre és belsőre is tetszik (már amennyire tetszhet egy fajta anélkül, hogy akár egy egyedet is ismernék), de tudom, hogy család és (legalább) két másik kutya mellett nem tudnám úgy tartani, hogy az neki minden értelemben kielégítő legyen. A mexikói kopaszban is vonz valami, de szintén nem kéne.
OFF: kispalikee, olyan jó olvasni, hogy "lassú" a roti :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!