Hogyan érjem el, hogy egyen?
Elsőnél a pont.
Nálunk is így kezdte az állatorvos, mikor gyógyszert kellett adnom a kutyámnak: vagy kajába rakjam bele, vagy dugjam hátra a torkába és csukjam rá a száját.
Más választás nincs. A gyógyszert be kell venni, ő meg 2 perc múlva nem is emlékszik majd rá.
Ezzel a módszerrel sikerült elérni, hogy megegye, viszont csak a port, májkrémre öntve. Lenyelte.
Viszont mást még mindig nem eszik :/
Jól írják. Egyébként étvágyjavítónak jó még a Béres csepp és a b vitamin is. De ugye azt is kajába kell tenni, legalábbis a cseppet, mert máshogy azt nem tudod beadni.
Mondjuk ha beteg, akkor nem jön meg úgyse az étvágya, míg meg nem gyógyul.
Eddig sem volt étvágya. Most evett egy kis kutyakaját, de csak egy kanálnyit. Hétfőn visszük a rendelőbe, kivizsgálásra. Köszönöm a válaszokat!
Sajnos nekünk se Béres csepp, se B vitamin nincs otthon. Valami természetes étvágyjavító módszert nem tudtok esetleg?
két-három évig az én kutyám alapvetően étvágytalan volt. ha egy fél konzerv májkrémet megevett, már sokat mondok vele. Csontot bezzeg minden kutya megenné... nos ezt használtam ki. Grill csirkecomb. Megszagoltattam a csontot, egy ki porcot kapott is. Kézből etetve mindig így fordítottam a combot, hogy a husit egye meg, mert azt sem akarta. Két-három hónap alatt már saját maga is meg akarta enni a húst.
A csontot soha nem adtam oda neki, csak a porcokat, mert epe problémái vannak, beteg bármilyen kicsi csonttól (amit néha elcsen más kutyáktól, akkor egész éjszaka fent vagyok vele, hasmenés, hasgörcsök, én meg masszírozgathatom a hasát-hátát, ami használ).
Ha a kutyád a betegség miatt étvágytalan, a csirkecombot lehet mégis megenné, ha szabad neki. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!