Írnál pár sort a kutyádról? :D
igy gondoltam:
fajta: ?
nem: ?
név: ?
kor: ?
lakásban tartod e: ?
mi a kedvenc étele: ?
szeret e sétálni: ?
fürdeted e,szeret fürdeni: ?
kedvenc játék: ?
+tulajdonságok:P:P:P
ha van kép róla valahol,azt is linkelhetsz;)
ha valaki ír,annak köszönöm szépen:))
11:06-os vagyok.
Írok inkább a másik kettőről is.
Név: Bessy
Nem: szuka
Kor: 7 éves
Lakásban tartod-e: Nem
Fürdeted-e, szeret-e fürdeni: Nem szoktam, csak nyáron, ha melege van, de rögtön elbújik.
Szeret-e sétálni: Nem nagyon élvezte
Kedvenc játéka: Amit talál. Örömében mindent a szájába vesz és viszi mindenhova.
Kedvenc étele: Minden. Nyújtom feléje a fényképezőt, meg sem nézi, szaglássza mi az. Ő már venné el. Mindent megeszik, és ez nagy baj, mert a szomszéd meg akarja mérgezni és a saját gyógyszereit dobálja át.
Név: Belló
Nem: kan
Kor: 15 éves
Lakásban tartod-e: Nem
Kedvenc étele: Ő is mindent szeret, de csak azért, hogy a másik meg ne egye
Fürdeted e,szeret fürdeni: Ő is utálja
Szeret-e sétálni: Szegény, már menni is alig tud, szóval nem
Kedvenc játéka: Ennyi idősen egész nap csak fekszik. Nem játszik.
fajta: boxer
nem: lány (ivartalanított)
név: Boni
kor: 3
lakásban tartod e: igen, mert panelban lakunk
mi a kedvenc étele: minden, kivéve a zöldségek és társaik:P
szeret e sétálni: igen. mikor lemegyünk pattog, mint egy bolha, meg "harapdál" örömében:D aztán amikor már elvégezte a dolgát úgy jön utánunk, mint egy halálra fárasztott öregasszony:D (de ha találkozik valami FIÚ kutyával, akkor újra életre kel:P)
fürdeted e,szeret fürdeni: még nem fürdettük, mert csak 3 hónapja van nálunk, de már ideje lenne:D
kedvenc játék: egy sárga plüss majom. a fejét már kibeleztexD meg egy autó, ami ha mozog, akkor ugat rá:D
+tulajdonságok: éédes, itthon lusta, nagyon tud szeretni, elkényesztetett kis pics@:D, imád az ágyamon (a párnákon!!) tvzni, féltékeny a hörcsögömre meg a csincsillámra, néha jobban szereti a barátomat mint engem-_-", szukás:D
11:18-as vagyok.
Azt elfelejtettem írni, hogy Német juhászkutyák, bár szerintem erre mindenki rájött.:P
westie
szuka
izzie
11 hónap
igen
csirke farhát
igen, ha megindul a viz akkor rohan a kádhoz és bele akar ugrani, de amint hozzár a viz csak leül és bociszemekkel néz.
fekete tescos sün, fressnapfos sípoló minielefánt
képes kommunikálni (anyu amikor pucolta a tükröt ugatta, anyum mondta neki h menj anyudhoz sirni, bejött a szobámba felugrott az ágyra mellém és elkezdett nyöszörögni meg morogni:D) , nem szereti ha úgy fogják h közben a lábai az égnek állnak, imád a takarón aludni, ha a tv-ben kutya van végig nézi a filmet, ha mese van akkor csak néhanéha belenéz. megrögzött rovarirtó, egy darab molylepke sincs a lakásban. egyelőre sztem ennyi elég:D
nem kép, hanem videót tudok mutatni:):
11.19-es vagyok és 11.18! Bessy nagyon széép..:)
ja és Boni: *****
* Automatikusan eltávolított tartalom.
tacskó + ismeretlen keverék
fiú
Tacsi
3 éves
nem, kinti szuszu
tej, (kiskora óta)
szeret, de inkább futkos, meg ráncigál, mint sétál =D
nemigazán fürdetem, de nyáron imádja ha néha lehűtjük, télen meg a hóba fürdik
labda + ugrálókötél (műanyag)
kerge, őrült, ugrándozós, imádja a gazdit,
Bessy tényleg ari:)
Bellónak olyan kis szomorú pofija van,mint a Vukkból a nemtudom kinek...látszik,hogy öreg szegény:(
Izzie gyönyörű:D kis butus,de nagyon aranyos;)
Szerintem fázott, pedig bemehetnek a pincébe, ott meleg van.
Esőben is mindig kint vannak, be kell hívni őket.
De nem tudom, neki nincs ilyen vigyorgós pofija. Már öreg szegénykém, de azért még mindig áttud mászni mindenen.:P
Fajta: mudi
Nem: szuka
Név: Bogár, Démon, Lidérc
Kor: 8, 4, 1
Lakásban: nem! Kennel+kert, ha nem akarok egyedül lenni és nem tudok kimenni akkor bejöhetnek
Fürdés: nagyon ritkán, kb évente egyszer, mert nagyon jól tisztuló szőrük van, és az első szőrét elrontottam a sok ápolással. Fürdeni nem szeretnek, de tűrik. Természetes vizekben sem nagyon úszkálnak.
Kedvenc étel: amit kapnak: Acana. Nem lehet válogatni, illetve nem nossoltatom őket. Jutalom falat: táp, sajt, akármi ami nem folyik
Séta: imádnak sétálni
Kedvenc játék: fogócska. Tárgyak nem igazán érdeklik őket. Illetve csak egy szőrős csipogó csont a Démont.
Tulajdonság: Bogár: komoly, vicces, nagyon bátor, engedelmes, szereti a hasát húzni a földön a mellső lábaival, szereti az állatokat, megvéd, imád házat őrizni, magabiztos
Démon: mindig rám figyel, sokat fut, nagyon alázatos velem, de mindenki mástól nem fél, imád házat őrizni, szófogadó, mindig a házuk tetején figyel.
Lidérc: szófogadó, izgága, piszkálja a többieket, mindig fújtat, nagyon tisztel, szeret játszani a macskával, mindenfélét kitalál ha unatkozik, más kutyákkal domináns stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!