Yorkim van, 2.
Én azért szeretem őket jobban, mert igazi kis terrierek. Nem remegnek, nem félnek senkitől, semmitől. Megvédenek kutyától, embertől. A macskákat viszont utálják.
Ma a parkba bejött 4 vizsla és egy labrador növendék közé egy apró csivava. Nem volt félős, próbált játszani a többiekkel, részt vett a kergetőzésben is. Elég gyors volt ahhoz képest, hogy a tenyeremen elfért volna.
Mindkét fajta helyes. Bár nekem jobban tetszenek a nagyobb testű kutyák.
Én a csivavára szavazok, a kettő közül azért, mert tetszenek a fekete, rövid szőrű kutyák :D
Hát milyen célból?
A yorki egy terrier,következetesebb nevelést igényel,több lefárasztást.Makacs,önfejű.
A csivava pedig egy társasági öleb,de nevelést igényel.
Kutyát az életritmusunk szerint választunk,hogy melyiknek tudjuk a legjobban biztosítani a szükségleteit.
Mire szeretnél kutyust?
Mennyit foglalkoznál vele?
Milyen árban gondolkozol?
Mivel etetnéd?
Mennyi kutyás tapasztalatod van?
Hol lenne tartva..?
Uolsó.
Nem szeretnék kutyust, csak ők ketten külsőre nagyon tetszenek és csak érdeklődöm felőlük :)
9.: hol hallottad hogy a csivik félősek? Még az 50 kilós fajtársaikkal szemben is olyan kardosak mintha ők is legalább annyik lennének :D Persze az más kérdés hogy hogy volt nevelve, de egy yorki ugyan úgy lehet görcs ha puja-pótlékként és nem kutyaként kezelik.
Kérdező, a lényeg hogy ne szaporítótól vegyél, hanem törzskönyvvel, mert csúnyán bele lehet tenyerelni a kakiba ha egy ideggyenge példányt fogsz ki. És ez érvényes mind a két fajtára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!