A csirkebőr a kutyák számára is egészségtelen?
Figyelt kérdés
Néha szoktam főzni a kutyámnak,a legtöbbször csirkecombot (a csontot természetesen nem kapja meg) Múltkor az ismerősöm rám szólt,hogy szedjem le a bőrt mert egészségtelen.Ez igaz?2013. szept. 27. 18:35
11/13 anonim válasza:
Persze hogy egészségtelen. Az összes ragadozó, legyen az farkas, oroszlán, rozsomák, medve, előtte szépen lefejti a préda bőrét, eldobja, így ügyelnek az egészségükre. A cápa pedig előbb lekaparja a pikkelyt a halakról, csak utána eszi meg.
12/13 llaci56 válasza:
Igen, én is láttam a tengerparton, ahogy a cápák a parton ülve pikkelyt kapargattak mielőtt megették a halat. Nyilván a bőrét is lehúzták volna, ha van egy éles késük.
(Ekkora marhaságot!)
13/13 llaci56 válasza:
Persze azt sem igazán értem, hogy csontot miért ne ehetne a kutya. A mienk megeszi. Hogyan mondjam neki, hogy azt hagyja ott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!