Adtátok már megőrzőbe a kutyát, amikor nem tudtátok kire bizni?
Mit tapasztaltatok a kutyánál, nagyon megviselte a gazdi távollétét, vagy nem okoz semmi problémát.
Nem nagyon van idegenekhez szokva.
Ez kutyafüggő és attól is függ, hogy az idegen helyen hogy bánnak vele.
Én nem adtam őket oda idegennek és nem is tervezem.
Még nem volt panzióban,de sok esély van rá,hogy az elkövetkező időkben panzióba is kell majd mennie.
Nekem semmi problémám nincs a dologgal,természetesen felmérem a helyzetet,nem csak úgy odaadom valakinek.Meglátogatom a helyet,megnézek egy foglalkozást,mit csinálnak a többi kutyával stb.
Az én kutyám teljesen szociális,elvan minden kutyával,így ettől a részétől sem félek,valamint ha hozzáértő kezekben vannak,akkor nyugodtan bízom rájuk 1-2 napra.
Nem tervezem gyakorinak,de sajnos megváltozik az élethelyzetünk és lesz olyan,hogy nem tudom kire bízni.És nem szívesen hagynám egyedül pl. egy egész hétvégére.A panzióban legalább foglalkoznak vele,azt a kaját kapja,amit otthon is eszik és szakértők vannak vele.
Persze mindez pénzbe kerül,és ha jó helyet választ az ember,akkor nem kevés pénzbe.De családtag lévén ez a minimum.
Adtam be panzióba. Nem kell túl tulyugatni és kész.
Odaviszed átadod és otthagyod, nem kell búcsúzni nem kell lelkizni semmit, mert a kutya azt hiszi hogy valami baj van.
Mikor visszamész érte akkor se kell a nagy öröm, fölöslegesen nem kell felizgatni a kutyát.
Ha normális panzióba viszed akkor azért tudják hogy hogy kell bánni a kutyákkal. Sétáltatják, akár személyreszabottan etetik stb.
A dogmopolite-ot ajánlom, nem olcsó viszont biztos jól bánnak a kutyákkal.
Van még mogyoródi kutyapanzió, én ott hagytam őket egyszer, nem volt semmi baj. Vittem saját kaját azt kapta, és sétáltatták naponta. És ők nem olyan drágák.
Viszont ha a kutyád idegenekhez nics szokva és picit problémásabb eset akkor mindenképpen dogmopolite
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!