Melyik kutyát tartod a legcsúnyábbnak?
Figyelt kérdés
Ha olyan kutyád van, amit a másik írt, ne pontozd le, ne sértődj meg, próbáld meg meggyőzni, h szép, vagy valami. Ez mindenkinek a szubjektív véleménye.
Szerintem a borzoi egy kegyetlenül csúnya kutya, de a yorkshire terrierektől, és a legtöbb agártól is kiráz a hideg. Szerintetek?
2009. nov. 6. 17:18
21/24 anonim válasza:
Az mindegy , hogy mien a kutya az a fő, hogy szeressen. Hány emberben lehet megbízni. a kutya szeret lehetsz szegény vagy miliomos neki csak te létezel. Azé kínai kopaszkutyát énse tartanék
23/24 anonim válasza:
Most kiírom az én ízlésem szerint a világ legrondább kutyafajtáinak tízes toplistáját.
1. Angol bulldog
2. Mopsz
3. Francia bulldog
4. Shar pei
5. Nápolyi masztiff
6. Boston terrier
7. Bullterrier
8. Chow chow
9. Boxer
10. Palotapincsi
Szerintem a borzoi az egyik legszebb kutyafajta, mellesleg az összes agárfajta nagyon szép.
24/24 anonim válasza:
Megsértettél kedves kérdező, mert a borzoi nem csúnya, hanem gyönyörű, szerintem eleve a mopsz a legrondább kutya, bocsánatot kérek kedves mopszimádok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!