BARF-átállás. Jók ezek kiindulásnak?
Figyelt kérdés
Feladtam a tápokkal való küzdelmet és elkezdtem már összeszedegetni az alapanyagokat a BARF-hoz. Csontos húsnak farhát, szárny lenne illetve marhagége, húsnak marhaszív, egész csirkéből bontott mell és comb húsrésze. Zöldség-gyümölcsnek alma és répa így elsőnek, de váltogatom majd. Megfelelő arányban ez szerintetek jó így? Kiegészítők ügyében még tájékozódom.2013. szept. 24. 19:38
11/19 anonim válasza:
Én is most "gyűjtögetem" a kaját, de mivel nekem pici kutyám van és a lehelen egy spéci húsosnál veszem az adagokat így nem drága.
Jut eszembe: kacsanyakat adott már valaki nyersen? Az a problémám, hogy nagyon csontos, ráadásul apró darabosan, és bizony nagyon parázom a csontoktól. Csak marharitka csontot adtam eddig neki.
12/19 anonim válasza:
A táplálékkiegészítéshez még egy tipp:
www.zanni.hu honlapon a Dorwest termékek is jónak tünnek, igaz nem olcsó...
13/19 anonim válasza:
11-es, mennyire kicsi a kutyusaod? Nállunk 6 kg-os kutyus is kap kacsanyakat, nyúlfejet. De yorkist is ismerek aki kacsanyakat ad neki. Nyersen adhatod nyugodtan, főve több gondot okoz.
14/19 anonim válasza:
Pontosan 3 kg,plusz-minusz 5 dkg szokott lenni.
3 éves yorki kan.
Tehát mehet a kacsanyak? Csak azért mert amikor fel akartam szeletelni - jelzem megkínlódtam vele, olyan sok apró és roppant hegyes csont van benne - megrettentem.
15/19 anonim válasza:
Nyugodtan kaphatja nem lesz baja tőlle. Mondjuk a csirke nyakat könnyebb darabolni:-)
16/19 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat mindenkinek!
2-es, neked írok üzenetet, jól jönnének a lelőhelyek:)
2013. szept. 25. 12:10
17/19 anonim válasza:
Csontos húsnak jó a farhát, szárny, de a gége nem annak számít.Húsnak jó marhaszív, mell, combhús.De.Adhatnál neki baromfinyakat, marhatüdőt, nyulat, birkát. Vesét, májat, lépet belsőségnek ugyanis az is kell 1 héten 1-2x.Adhatsz neki halat is.Kiegészítőnek almaecet, méz, lucerna, halolaj(kapszula is jó) illetve zöldkagyló.Más nem kell.
18/19 anonim válasza:
Az én kutyám 6 kilós tacskóféleség és simán fölzabálja a kacsanyakat, szóval Yorkis gazdi adhatsz neki nyugodtan.
19/19 anonim válasza:
Köszi, majd a hét vége felé lesz akutális mert még "fagyik" a jégen:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!