Mac mini vagy Hackintosh konfig?
Figyelt kérdés
Eldöntöttem hogy átállok macre, de hogy lenne érdemes? Venni egy középső mac mini 250kért vagy egy ilyen hackintos konfigot? [link]
Megbízható a hackintosh konfig is? Azzal is megkapom a stabilitást, a minimális vírus, és az egyéb előnyöket?
2013. szept. 21. 12:48
1/8 anonim válasza:
Felejtsd el az előre összerakott konfigokat. Ez enyniért konkrétan sz*r.
Ennél sokkal jobbat össze lehet rakni olcsóbban.
2/8 A kérdező kommentje:
Értem. Csak azért gondoltam volna mert ezt gondolom úgy rakták össze, hogy mindennel kompatibilis.
2013. szept. 21. 12:57
3/8 A kérdező kommentje:
Akkor magam rakjak össze egyet vagy inkább mini?
2013. szept. 21. 12:59
4/8 anonim válasza:
Ezeknél sajnos jobb a kész konfig a kompatibilitás miatt. De ha nincs semmi olyan speciális program ami miatt nélkülözhetetlen a mac és csak azért kell, mert ez a "menő", akkor fölösleges erre költeni. Ha meg stabilitás és vírusmentesség kell , akkor ott a Linux ingyen, ami egy 100 ezres konfigon is tökéletesen működik.
5/8 anonim válasza:
Dehogy jobb a kész konfig, annyi hogy kompatibilis alkatrészekből kell összeállítani a gépet. Nem nagy was ist das. Vagy ha nem ért hozzá akkor segítséget kér. Én is simáb összerakok ennyiből sokkal jobb gépet.
Ráadásul 2.000Ft-ért a boltok összerakva szállítják házhoz.
6/8 A kérdező kommentje:
Hát örülnél egy kész konfignak ha írnátok egyet annyira nem értek hozzá. A mac azért kéne mert szükségem lenne egy olyan számítógépre amivel nem kell szinte semmit babrálni csak működik, emellett videószerkesztésre remeknek találtam az iMoviet ami a windows live movie makerhez képest hááát ég és föld, meg úgy az egész iLive szoftvercsomag kéne, hogy ne kelljen fél évente újratelepíteni, emellett a kezelőfelülete is nagyon szimpatikus, pont mint az összes alkalmazása.
2013. szept. 21. 13:34
7/8 anonim válasza:
Igen, aki ért hozzá, annak nem nagy "was ist das", és az is tény, hogy feléből meglehet oldani egy ilyen konfigot. A különbözet a "sznob adó" a mac-re vágyóknak. ;)
8/8 A kérdező kommentje:
*örülnék
2013. szept. 21. 13:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!