Milyen tápra lenne érdemes az átállás?
Figyelt kérdés
Szeretnék tápot váltani az Orijen Puppy Large tápról mert az útóbbi időben azt vettem észre hogy többet megy a hasa a kutyának illetve a normál széklete is több. Betegségről nincs szó ezt állatorvossal rögtön megnéztük. Ő tápváltást javasolt. Ti milyen tápot javasolnátok? Orijenhez hasonló kategóriába. Én a Taste of the Wild high prairie tápra gondoltam. Válaszokat előre is köszönöm. (6 hónapos Pitbull)2013. jan. 6. 22:06
1/4 anonim válasza:
Orijen pedig az egyik legjobb!
Ha nem az, akkor Acana esetleg.
2/4 anonim válasza:
Szia! A Taste of the Wild Pacific Stream-t, vagy a Sierra Mountain-t választanám. Mivel 25 % a fehérje tartalma ez pont ideális, nem is túl alacsony, nem is túl magas, illetve gabona mentes is a táp. Acanával etettem már a kutyám, de nekünk nem vált be, ment a hasa tőle.
3/4 A kérdező kommentje:
Én is a Tasten gondolkoztam, csak a High Prairire formulán :)
2013. jan. 6. 22:28
4/4 anonim válasza:
Nekem is gondjaim voltak az orijennel azóta tastel etetek és sokkal jobban néz ki a kutyám és a széklete is jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!