Hogyan szoktassam össze a kutyákat? (mindekettő kan)
Neveld meg a kutyádat. Tiszta jófej a labi, hogy nem kapja ketté a kis görcsöt :D
Viccen kívül, ez egyrészt nem életbiztosítás, másrészt a kutyának sem normális életmód. Séta közben hogy kezeled ezt? Vagy a három év alatt egyszer sem engedted össze más kutyával?
És ne legyünk előítélettel a yorki,csivava kutyákkal szemben:)
A labi tényleg jófej,a kutyádra meg ráfér a nevelés.
Mit csinálsz,amikor ugatja/támadja?
Mennyit sétáltok,hányszor?
Mikor találkoztok másik kutyával,azzal hogy viselkedik?
Ivaruk?
Nekem egy szukám és egy kanom van. Domináns, hiperaktív játékos szuka. A kan is nagyon mozgékony, de nyugodt, nagyon alárendelt.
Egy hónapja csapódott hozzánk egy másik szuka. Ő idősebb, alacsony energia szintű és szintén domináns, de nagyon.
Az első 2-3 nap csak ismerkedett a házzal, nem volt probléma. Később a fiatal szuka játszani akart az idősebbel, az meg neki ugrott. Mostanában előfordul egy párszor.
Én olyankor közéjük állok gyorsan, mint valami fal. Megérintem a morgót a nyakánál és szépen lecsitítom. Mint Cesar Miller. Nekünk bevált. Igaz sokszor kell ismételni.
Cesar Millan-nek hívják,amúgy nem mindenre megoldás a bökdösés,főleg ha nem tudja az ember mikor és pontosan hol kell megérintenie a kutyát.
Előbb a komplex falkavezérséggel kellene tisztában lenni,utána bökdösni a kutyát,amikor már tudja az ember miért is csinálja. Nem azért,mert "láttam a tv-be".
Yorki napi 4x viszem sétálni mivel a kertbe nem engedem ki a labradorhoz, kiskorában is találkozott kutyákkal és épp ez az érdekes az egészben, hogy csak vele ilyen agresszív, nemtudom miért viszonyul így hozzá.(tehát más kutyákkal játszik barátkozik)
Írtam a kérdés mellé hogy kan kutyákról van szó.
Amikor összeengedtük próbáltam lecsitítani, megfogtam hogy ne ugorjon neki és kicsit hangosabban rászóltam, hogy ezt nemkéne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!