Felugrál, karmol, hogy szoktassam le?
Figyelj, ez tipikus.
A simogatásra a válasz nem!
Még akkor sem ha vérig vannak sértve.
A te kutyád, nem az övék. Ha ennyire akarnak simogatni simogassák magukat, vagy a sajátjukat, ha meg nincsen menjenek állat kertbe.
Egyszerűen feldühít engem mikor én is megyek és ez a megsimogathatom? én meg határozottan megmondom hogy nem!
az emberekben bízó ,örömködő kölyök kutyus,kinövi ,de ez egyre inkább dominancia kinyilvánítássá fajulhat :)
legjobb ,ha elmész egy kutyasuliba,ahol is megtanítanak arra ,hogyan is neveld meg a kutyusodat!!
mert ez aranyos és kedves egy kölyök kutyától,de neveletlen egy felnőtt állattól .
a leszoktatáshoz komolyabb segítséget adhatnak a kutyaiskolák!!!
miért ? : mert te nem leszel képes letiltani erről a cselekvésről, ( vajon miért is nem adhatsz a kutyának egy sallert ,amikor helytelenül viselkedik??)
a gond, az ,hogy a helytelen viselkedés, nem az örömködés, nem a farokcsóválás, hanem a felugrás, így csak a felugrást kellene megakadályozni, ennek megtanulásához pedig a legjobb hely : a kutyasuli!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!