Vemhességre vérvétel vagy relaxin gyorsteszt?
olvastam hogy a tüzelő szukákat az első napokban csak kerülgetik a kanok.viszont az enyém már az elején félrecsapta a farkát,ha úgy értem hozzá(pl vakargattam a combját)
átlógott a szomszéd kan.nem tudom mennyit lehetett itt,mert mikor kimentem akkor már az udvaron rohangáltak.
végül is kannak mindegy nem?mert ha megáll neki a szuka akkor tüzelhet akár csak 3-4 napja,akkor is befedezi...
de olvastam valahol,hogy akár 12ezret is elkérhetnek érte.viszont hallottam hogy van ez a gyorsteszt,de magyar oldalakon semmit nem találtam róla!ez vajon mennyibe kerülhet?
Gondolom nem akarsz kölyköket (meg remélem is),szóval ez esetben ivartalanítanám a kutyát.A probléma megoldva élete végéig.Nincs több aggódás,meg persze felesleges szaporulat se.
És egyszeri kiadás.
nem szeretnék kölyköket.
ha vemhes lenne,akkor ivartalaníttatnám.
de biztosra szeretnék menni,mert ha nem vemhes,akkor nem most vinném el.
túl sok minden jött össze ebben az 1-2 hónapban,anyagilag nem állok úgy.
ki tudnám fizetni,de sajnos máshova is be kell osztanom azta a pénzt.
ha olcsón meglenne valamelyik(ami nekem 2-3ezret jelent),akkor azt megcsináltatnám.
persze így is benne van a bukó,de megspórolnék 25-30ezret,minthogy ivartalanításkor derülne ki hogy nem is lettek volna kölykök...
Kérdezd meg a dokidat,lehetséges lenne-e hogy most egy szerény összeget hagysz nála,már hogy legalább jelképesen hagyj ott pénzt,de a kövi fizetéskor,vagy ahogy megbeszélitek,kifizeted az egészet.De nem akarnál ezzel várni meg duplán esetleg triplán költeni rá,mert sajnos nem állsz úgy jelenleg.
Amelyik állatorvos az állatot nézi,nem a pénzt,szerintem az belemegy.Legalábbis a miénk bele szokott ezekbe menni.
Akár papírra is írhatjátok,szerződéses formában,így fix a dolog.
még gyorstesztet sem?
más nem megkérdem a dokit,hogy lehetne-e részletekben.
csak az a baj hogy most váltottam,mert az előző egy semmirekellő volt.
ennél pedig csak egyszer voltam még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!