Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek melyik a "legrémis...

Szerintetek melyik a "legrémisztőbb" küllemű harci kutya?

Figyelt kérdés

2013. szept. 18. 23:50
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

nagyon elkanyarodtunk, nem kértem kiselõadást arról, hogy ki milyen kutyától fél, ha nyelvtannal van a gond és nem ismeritek a rémisztõ, és a félelem szavak kõzti különbségeket, az már régen rossz.

Harci kutyának pedig általában azokat nevezzük, melyek õseit harcra tenyésztették ki... dog-ok, massztiff-ok, stb...

kutya fajtákat kértem ötlethez nem azt, hogy offoljátok tele... el se olvasom miket írkâltok itt, fárasztó mikor ennyire hülyének nézik az embert..

2013. szept. 20. 12:07
 22/26 anonim ***** válasza:

A harci kutya még mindig,az a kutya,akit harcoltatnak.

Ez lehet egy pitbull,egy roti,egy kau...sőt,ha harcoltatják akkor egy spániel,egy csivava,egy tacskó...bármi!

Főleg mivel mára a legtöbb harci kutyának kitenyésztett eb,TÁRSASÁGI kutya,illetve családi kutya.

Ez pedig kutyaválasztás szempontjából egyáltalán nem releváns.

2013. szept. 20. 12:14
 23/26 A kérdező kommentje:
cane corsoval semezgetek egy ideje, kérdésedre válaszolva azért "harci" kutya kell, mert egy angol masztiffokkal és 1 pitbullal nevelkedtem, hozzájuk értek, de valami újra vágyom, akinek a helyére lesz egy 16 éves matuzsálemi nápolyi masztiff volt, akinél jobban valószínûleg kutyát nem szerethetek soha többet. Amúgy eddig minden kutyámat befogadtam, õt 12 évesen mentettem meg az altatástól, de most akarok egy köjköt, csak még a fajtát nem találtam ki. :) nem kell futkározós kuty mert én sem vagyok külõnösebben az, a kertem 2ha, szóval azért van helyük... nálam a kutya 50kg nál kezdõdik.
2013. szept. 20. 12:19
 24/26 anonim ***** válasza:

Ha 50kg-nál kezdődik, akkor máris változik a képlet, mert nagyon sok fajta kiesik, köztük a rottweiler és a cane corso is, hiszen ezek éppen elérik ezt az "álomhatárt".

Ez alapján csakis a nagy termetű molosszerek és pásztorkutyák jöhetnek szóba.

2013. szept. 20. 12:23
 25/26 anonim ***** válasza:

Sőt,ha ragaszkodunk az 50kg-tól határhoz,akkor sem a pit,sem a staffi,sem a dobi,a mali pedig végképp nem megfelelő.

Attól,hogy nagy a kertes,remélem nem úgy gondolod,hogy akkor séta és egyéb dolog sem szükséges.Nem a kertmérethez választunk kutyát,egy panelben is lehet nápolyit tartani,főleg mert nem egy mocorgós fajta.

De akkor maradj a masztiff vonalon,van pár masztiff a világon,kennelek is léteznek hazánkban is,viszonylag válogatni is lehet.És 50 kiló felett vannak.

A corso határa ha jól tudom 45 kg.

2013. szept. 20. 12:45
 26/26 anonim ***** válasza:

"ha nyelvtannal van a gond és nem ismeritek a rémisztõ, és a félelem szavak kõzti különbségeket, az már régen rossz. "

ha a szövegértéssel van a gond, és nem ismered a szókincs és a nyelvtan közti különbségeket, az már régen rossz.

én csak annyit írtam, hogy pitbull, de sok ember tényleg a saját élményéből indul ki, ezért nem fog elvonatkoztatni, akkor sem, ha fejre állsz. de én sem olvastam végig őket.

2013. szept. 20. 16:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!