Szerintetek melyik a "legrémisztőbb" küllemű harci kutya?
nagyon elkanyarodtunk, nem kértem kiselõadást arról, hogy ki milyen kutyától fél, ha nyelvtannal van a gond és nem ismeritek a rémisztõ, és a félelem szavak kõzti különbségeket, az már régen rossz.
Harci kutyának pedig általában azokat nevezzük, melyek õseit harcra tenyésztették ki... dog-ok, massztiff-ok, stb...
kutya fajtákat kértem ötlethez nem azt, hogy offoljátok tele... el se olvasom miket írkâltok itt, fárasztó mikor ennyire hülyének nézik az embert..
A harci kutya még mindig,az a kutya,akit harcoltatnak.
Ez lehet egy pitbull,egy roti,egy kau...sőt,ha harcoltatják akkor egy spániel,egy csivava,egy tacskó...bármi!
Főleg mivel mára a legtöbb harci kutyának kitenyésztett eb,TÁRSASÁGI kutya,illetve családi kutya.
Ez pedig kutyaválasztás szempontjából egyáltalán nem releváns.
Ha 50kg-nál kezdődik, akkor máris változik a képlet, mert nagyon sok fajta kiesik, köztük a rottweiler és a cane corso is, hiszen ezek éppen elérik ezt az "álomhatárt".
Ez alapján csakis a nagy termetű molosszerek és pásztorkutyák jöhetnek szóba.
Sőt,ha ragaszkodunk az 50kg-tól határhoz,akkor sem a pit,sem a staffi,sem a dobi,a mali pedig végképp nem megfelelő.
Attól,hogy nagy a kertes,remélem nem úgy gondolod,hogy akkor séta és egyéb dolog sem szükséges.Nem a kertmérethez választunk kutyát,egy panelben is lehet nápolyit tartani,főleg mert nem egy mocorgós fajta.
De akkor maradj a masztiff vonalon,van pár masztiff a világon,kennelek is léteznek hazánkban is,viszonylag válogatni is lehet.És 50 kiló felett vannak.
A corso határa ha jól tudom 45 kg.
"ha nyelvtannal van a gond és nem ismeritek a rémisztõ, és a félelem szavak kõzti különbségeket, az már régen rossz. "
ha a szövegértéssel van a gond, és nem ismered a szókincs és a nyelvtan közti különbségeket, az már régen rossz.
én csak annyit írtam, hogy pitbull, de sok ember tényleg a saját élményéből indul ki, ezért nem fog elvonatkoztatni, akkor sem, ha fejre állsz. de én sem olvastam végig őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!