Miért csodálják annyira a kutyákat?
erre írhatnék akár egy 10 oldalas választ is, hogy szerintem miért jobb a kutya, mint az ember, sőt, akár egy könyvet is. Volt már ehhez hasonló kérdés, ott kifejtettem a véleményem, ha valóban érdekel a válasz akkor keresd vissza azt a kérdést.
Amúgy meg nem érte, hogy mi közös van ahhoz, hogy más emberek mit miért gondolnak...te is gondolsz valamit, te dolgod, engem pont nem érdekel, meg nagyon közöm sincs hozzá...
A kutya nem fog megbántani soha,nem kell benne csalódnod,nem felszínes,nem érdekli,hogy gazdag vagy szegény vagy.Úgy szeret ahogy vagy.
Én ezerszer jobban érzem magam kutyák társaságában mint az emberek társaságában. Miért?
Mert az emberekben csalódnom kell,kihasználnak.Felszínesek,ha már nem vagy a felső tízezer akkor egy lúzer vagy.Ha nincs nike cipőd akkor csoró vagy.A kutyát ezek nem érdeklik mindig felvíditanak és nem azt nézik,hogy nézel ki,milyen a ruhád.Csak szeretnek önzetlenűl!
Hány ember fog úgy szeretni mint egy kutya? egyse,mindenki érdekből barátkozik,hogy neki jobb legyen.
A kutyák több hónapnyi éhezés,bántalmazás után is képesek bízni az emberben.Míg ha engem megerőszakolnának egy életre nem tudnék egy férfiben sem megbízni!!
Na ezért csodálatosak a kutyák!
Én nem szeretem őket ÁLTALÁBAN jobban az embereknél, de pl. a kutyusom családtag, rettenetesen szeretem, és van pár rokonom, akik együtt nem érnek annyit, mint ő.
Ezzel együtt én is utálom, amikor valaki elvakult, függetlenül attól, hogy az állatokat vagy az embereket isteníti.
Már bocsánat, de hogyan jutottunk el abból, hogy mindenkinek más a gondolkodás módja odáig, hogy megvetendő ha valaki szereti a kutyáját.
Macska is tud emberre támadni és komoly sérüléseket okozni? Őket miért nem utálod?
Szerintem semmi rossz nincsen abban ha az ember szereti a kutyáját. Néha én is úgy érzem, jobban szeretek a kutyámmal lenni, mint bárki élő emberrel, mert mellette tényleg önmagam lehetek, miközben bárhová megyek az emberek csak ítélkezni tudnak. Mégha a páromat vagy a családomat veszem is alapul (pedig őket a kutyám elé sorolom), nekik vannak elvárásaik velem szemben, de a kutyámnak nincsen.
És nem kell egyből kiforgatni a dolgot azzal, hogy a kutyák néha gyilkolnak. Az emberek is, mégis szóba állok velük. És nyilván nem fogok olyan emberrel baráti viszonyba kerülni aki embert öl, mint ahogyan olyan kutyát sem fogok a családom közelébe engedni, aki agresszív és támadóan lép fel az emberekkel szemben.
De nehogy már rossz ember legyek amiért a saját kutyámat szeretem....
Bakker, de sok unatkozó ember @@@@sza a rezet errefelé...eszem megáll.
Neked tényleg nincs más nyomorod csak a kutyák és gazdáik??? Szánalmas vagy.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!