Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogy tudnám egy kicsit 'megvad...

Hogy tudnám egy kicsit 'megvadítani' a kutyám?

Figyelt kérdés
Van egy fekete német juhász kutyám. A nyáron el mentünk 3 napra nyaralni, addig megkértük a szomszédot hogy figyeljen oda rá és etesse. Amíg itthon voltunk olyan volt hogy megugatott mindenkit idegeneket nem szerette és szerintem az idegeneket meg is támadta volna. Amikor hazajöttünk egy nagyon félős ijedős kutya lett belőle. Fél mindentől, a házából csak akkor jön ki ha etetés van. Hogy tudnám nála elérni azt hogy olyan legyen mint régen. Ez a "megvadítani" szót úgy értem hogy most mit kellene vele csinálni hogy olyan legyen mint régen hogy megugasson mindenkit és ne féljen. Kérem ne írja senki hogy én egy mekkora állatkínzó vagyok mert "vadítani" akarom kutyát, mert nagyon szeretem az állatokat. Valaki írja le kérem hogy mit tegyek a kutyámmal.! Köszönöm.

2013. szept. 15. 19:56
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a kutyát nem vadítani kéne, hanem szocializálni. Valami olyan negatív élmény (akár több is) érte a kutyát, amitől félős lett. Egyébként próbálsz vele foglalkozni? Séta, játék, tanítás? Anélkül minek jönne ki, ha nincs miért? Ha eddig nem csináltad ezeket, kezdd el, a rehab ügyében pedig kérd egy kutyasuli segítségét.
2013. szept. 15. 20:02
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Talán a szomszéd csinált valamit,ami miatt ennyire félős lett,vagy beteg,akkor húzódnak egész napra vėdett helyre.
2013. szept. 15. 20:03
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Az téged nem érdekel,hogy miért lett ilyen ?
2013. szept. 15. 20:13
 4/10 Hovarju ***** válasza:
100%

Mennyi idős a kutya?

Nem kérdezted meg a szomszédot mi történt a 3 nap alatt? Nem volt vihar?

Vidd el állatorvoshoz, lehet, hogy fáj valamije, azért bújik el. Ha nincs baja keress egy házhoz járó kiképzőt, vagy vidd el egy kutyaiskolába.

2013. szept. 15. 20:26
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Gyanítom, hogy a szomszéd megverte vagy hasonló és azért lett ilyen.
2013. szept. 15. 20:28
 6/10 anonim ***** válasza:
58%
Mondjuk nem kell rögtön a szomszédra gyanakodni,előszőr a betegséget kell kizárni,aztán megérdeklődni,hogy nem viselkedett e furcsán a kutya míg távol voltatok.
2013. szept. 15. 20:32
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem vadítani kell a kutyádat, hanem visszahozni a régi énjét. Attól, hogy 3 napra otthon hagytátok, még nem kellene ilyen komoly változásnak lennie. Nagyon sanszos, a kedves szomszéd, vagy valaki más igen elbánt a kutyáddal.

Mennyi idős a kutya?

2013. szept. 15. 20:33
 8/10 zsuzsabazsa ***** válasza:

Azt sem tudom elképzelni, hogy a szomszédnak mi oka lett volna rá, hogy bántsa, hiszen csak etetni ment át. Átmenne a szomszédba csak belerúgni mert ugat? Nem hinném.

A szomszédot is megugatta és támadta netán?

Mert ha igen, akkor viszont elképzelhető, mikor a szomszéd etetni akarta előbb bezavarta a házába vagy valamivel bekényszerítette. Nem tudni.

2013. szept. 16. 11:42
 9/10 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy a szomszéd csinált valamit, mert egy kedves kis idősebb féle néni. Egyébként most lesz 1 éves.
2013. szept. 16. 13:26
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd csak meg a szomszédot, hogyan is történt az etetés? Nem volt-e valami gondja? Csak úgy érdeklődés szintjén.
2013. szept. 16. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!