Kan kutya lakásban?
Figyelt kérdés
Minden kan kutyánál jellemző az, hogy a kukijuk váladékozik (nem tudom pontosan mi az) és ha ráfekszik a kanapéra akkor otthagyja a nyomát? Ismerősöm ivaros kan kutyája mindenhol undorító fehér foltokat hagy a lakásban ahová csak lefekszik 5 percnél tovább kb. Ha ivartalanítva van akkor is csinálja ezt vagy nem? Számít ilyen szempontból, hogy ivarérés előtt vagy után van ivartalanítva?2013. szept. 10. 14:40
1/10 anonim válasza:
Nekünk ivaros kanunk van és soha nem csinálja.
2/10 anonim válasza:
Valami nem kezelt fertőzés lehet az a fehér váladék, az én kutyámnak se volt ilyen.
3/10 anonim válasza:
Kettő kan kutyám van lakásba de ilyet még nem tapasztaltam..
Egyébként a megoldás viszonylag egyszerű, nem engeded fel a kanapéra.. Máshol(szőnyegen, kövön, az ágyukon sem találtam ilyet eddig..)
4/10 A kérdező kommentje:
Tényleg? :O Én azt hittem minden kan ilyen, ez volt az egyetlen visszatartó erő, hogy kan kutyám legyen-e, mert nem akartam minden 10. percben takarítani utána. Azt hittem hülye kérdés, de mégiscsak tanultam belőle :D Köszönöm a válaszokat :)
2013. szept. 10. 14:57
5/10 sippara válasza:
Ez egy kan kutyáknál viszonylag gyakori húgyúti fertőzés, doki ad rá antibiotikumot és rendbejön pár nap, max egy hét alatt - más kérdés, hogy általában amelyik kan egyszer már elkapta, annál rendszeresen visszatér.
6/10 zsuzsabazsa válasza:
Ez attól van, hogy a hímvessző tasakjába piszok kerül és ott irritációt okoz. Vidd el a dokihoz, az fecskendővel bejuttat valami fertőtlenítőszert a tasakba és szó szerint kirázza a kutyából a fertőtlenítőt és ezzel eltávozik a bejutott kosz is. Ezt kétszer szokták megismételni és akkor rendben lesz, nem hagy maga után ilyen fehér vagy sárgás pöttyöket.
7/10 anonim válasza:
Nekem is kan kutya van lakásban, és fekete szövet kanapé van. Feljöhet rá, de még soha nem volt rajta ilyen folt. Pedig azon biztosan meglátszana.
8/10 anonim válasza:
Köszönöm a választ, nekünk is előfordult ez, én is azt hittem, hogy ez természetes. (Én amúgy mindig teszek egy takarót a kanapéra, és azt rendszeresen cserélem.)
9/10 A kérdező kommentje:
Mondtam a gazdájának, hogy nem ártana elvinni orvoshoz, mert lehet, hogy fertőzése van a kutyának, de a válasz az volt, hogy jajj nincs neki semmi baja, ez teljesen normális, mindig is ilyen volt. A kutya 6 éves, én még csak 2 éve ismerem őket, akkor is ezt csinálta már a kutya, de ha ennyien mondtátok, hogy ez fertőzés akkor elég durva, hogy már évek óta gyulladásban van vagy irritálva. Szenved tőle szegény vagy ő ezt nem érzi? Csoda, hogy még nem volt komolyabb tünete. Próbálom még azért fűzögetni, hogy vigye orvoshoz.
2013. szept. 11. 09:34
10/10 zsuzsabazsa válasza:
Öt perc alatt megcsinálja az orvos, és nem kerül sokba.
Csak tasak tisztítást csinál, de azt általában kétszer meg kell ismételni. A kutyádnak az jóóó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!