Szerintetek mit csináljak? (Lent részletesen)
Szüleidet küldd át a kutyatulajdonoshoz.Ha nincs otthon,hagyjanak neki a postaládájában egy levelet azzal,hogy beszélni szeretnének vele a történtekről.Hátha meg lehet vele normálisan állapodni abban,hogy jobban vigyázzon a kutyára és fizesse vissza a költségeiteket(pl.a benzin sem volt ingyen,mikor a kutyáért mentetek).
A jegyzőnél kell kérni,hogy mivel a kutya embert mart,ráadásul gyereket,nyilvánítsák veszélyessé.Akkor a tartására speciális szabályok vonatkoznak,amit keményen ellenőriznek.Orvosi látlelettel érdemes bemenni a hivatalba.
Nincs más kutyás,aki a parkba jár és eléd tudna menni?
Az 5-ös hozzászóló kiváló tanácsot adott, fogadjátok meg.
Beszélj a szüleiddel és ha van, akkor 1-2 kutyás ismerőssel és menjetek együtt pár alkalommal. Ha tudsz, akkor tegyél kerülőt és menj egy olyan helyen, ahol biztonságosnak érzed. Más park nem jöhet szóba?
EZT most Neked kell legyőznöd és tudom, hogy nem könnyű, de bízz magadban és a kutyádban. Keress meg egy képzett oktatót és kérj segítséget, hogy ilyen helyzetben mit tegyél és hogyan reagálj. Kívánom, hogy sohasem kelljen átélned hasonlókat és boldog éveitek legyenek a kutyáddal. Sok sikert és kitartást.
Előző vagyok
Ebben azon kívül, hogy megsértültél mind fizikailag, mind lelkile, az a rossz, hogy valószínűleg a kutya is egy életre megjegyezte, ki tudja milyen lelki sérüléseket okozott neki is. Még be is perelhetnéd simán szerintem egy ilyen eset felér azzal mintha súlyosan megvert volna téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!