A Bento Kronen tápról mi a véleményetek? Plussz ha tudsz a BARF-ról részletesen szeretnék tudni mindent.
Első körben több lesz a kiegészítők miatt.. de azok neked sokáig kitartanak majd :)
Nekem a majd 50kilós kutya megvan olyan 12-14ezerből.
hát nem gondoltam volna...
sokkal többre számítottam.még szerencse h kistermetű :D
persze ha a tescóban akarod marhahússal etetni akkor lehet jóval drágább is.
De ha megtalálod a megfelelő húsforrásokat akkor simán lehet ilyen olcsó.. az enyém például nyulat eszik mert mindenre allergiás. De neked ott vannak a szárnyasok amik jóval olcsóbbak tudnak lenni.
igen...meg mamáméknak igazából vannak állataik és úgymond ingyen lenne...bár ott van a belefektetett pénz abban is...
csak mondjuk még az a problémám h nagyon el kell rejteni a kajájában a gyümölcsöt/zöldséget h megegye mert a legapróbb darabokat is kitúrja a táljából.vmi tipp h h tudnám megszerettetni vele?
Tényleg nagyon olcsón ki lehet hozni :)
A kutya testsúlyának 2-3%-a a napi adagja, attól függően, h mennyit mozog és milyen gyors az anyagcseréje.
Ennek 30%-a hús, 40%-a csontos hús és 30%-a turmixolt zöldség/gyümölcs.
Nevetséges mennyiségek jönnek ki :)
Ha most 2%-kal kiszámolom neked, ez annyit jelent, h a napi kajája összesen 10 dkg!
3 dkg hús, 4 dkg csontos hús és 3 dkg zöldség/gyümölcs.
Egy hónapra alig 1 kg husi, 1,2 kg csontos husi és 1 kg zöldség az adagja :)
Ha csirkemellet veszel neki, még úgy is nagyon olcsó :D
Érdemes azt csinálnod, hogy leturmixolsz neki egy bizonyos mennyiségű zöldséget/gyümölcsöt, annyit amennyiért édemes beindítani a turmix gépet :D és jégkocka tartóba kiöntöd és berakod a fagyasztóba, minden nap kiveszel egy kockát vagy amennyire kijön a napi adagja és úgy adod neki :)
Csontos husinak pl. csirke nyakat adjánlanék!
Kiegészítőként pl. lazacolaj, lucerna por (bio), almaecet (szintén bio), ilyesmik :) Esetleg zöldkagyló por.
értem.az tök jó. és ennyitől nem hal éhen? :O :D
ahhoz képest amennyit most eszik a száraztápból ez nagyon kevés :D
nem fogja éhesnek érezni magát? mert csak kitágult a gyomra a száraztáptól, nem? vagy nem tudom... fokozatosan érdemes átváltani ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!