Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutya vagy cica? És miért...

Kutya vagy cica? És miért éppen az?

Figyelt kérdés
Kutyát szeretitek jobban vagy a cicát?? És miért?
2013. szept. 8. 11:00
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Kutya.

Azért,mert lehet velük sportolni(pl:agility,frisbee,vagy csak ha futó társ kell),trükköt tanítani ami nagyon jó kikapcsolódás,lehet velük kirándulni,mindig a gazdi kedvében akarnak járni.Elviheted magaddal sokfelé.

A macskáknak elég ha inni-enni adsz meg időnként megsimogatja az ember azt cső.Persze van akinek ez jön be van akinek az.Számomra amit egy macska nyújt nem elégiti a gazda-állat(szándékosan írtam ezt,mert ismerek olyat akinek a hüllői jelentenek mindent) kapcsolatot.

2013. szept. 8. 21:27
 12/17 anonim ***** válasza:
Kutya és cica :-) A kutyákban az együttműködést szeretem, a macskákban az önállóságot. Mindkét fajnak megvannak az előnyös és hátrányos tulajdonságaik, de mindkettő nagyon szeretnivaló.
2013. szept. 10. 22:04
 13/17 anonim ***** válasza:
52%

Valami kutyab*zi mindenkit lepontoz, aki nem kutyaimádó, és macskagyűlölő.

Kedves Ismeretlen! A "hasznos" és a "tetszik" fogalma nem felcserélhető. És most nyomd azt a piros kezet, mert még epeömlést kapsz.

2013. szept. 10. 22:23
 14/17 anonim ***** válasza:
Én mondjuk kutya párti vagyok, több szempontból is azért mert hűséges és hogy megvéd :)
2013. szept. 11. 18:37
 15/17 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó elötti! Nincs olyan hogy kutya***i hanem kutyaimádó ne foglalkozz vele
2013. szept. 11. 18:50
 16/17 anonim ***** válasza:
14es, azért nem minden kutya védene meg...ölebek pl, de a szomszéd hatalmas berni pásztor is tök félénk, a betörő elöl elbújna a sarokba:)
2013. szept. 11. 19:48
 17/17 anonim ***** válasza:

Kutya, mert velük jobban tudok azonosulni. Imádok velük kódorogni, szeretem azt, hogy mennyire képesek az emberhez ragaszkodni, és azt, hogy milyen fejlődést el lehet vele érni.

A macskákat is szeretem, de valahogy ők olyan 'fogyóeszköz' kategória. Tudom, csúnyán hangzik, de mivel öntörvényűek és mennek a saját fejük után, könnyeben érheti őket baj. Ezért valahogy érzelmi gát van bennem, hogy igazán kötődjek egy macskához, és a kutyáimmal is a közösen átélt kalandok, séták jelentik számomra a kapcsolatot elsősorban. Lakásban nem tartanék cicát, nem tudom, miért, egyszerűen tiltakozik vele ellene bennem.

2013. szept. 11. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!