Kutya vagy cica? És miért éppen az?

Kutya.
Azért,mert lehet velük sportolni(pl:agility,frisbee,vagy csak ha futó társ kell),trükköt tanítani ami nagyon jó kikapcsolódás,lehet velük kirándulni,mindig a gazdi kedvében akarnak járni.Elviheted magaddal sokfelé.
A macskáknak elég ha inni-enni adsz meg időnként megsimogatja az ember azt cső.Persze van akinek ez jön be van akinek az.Számomra amit egy macska nyújt nem elégiti a gazda-állat(szándékosan írtam ezt,mert ismerek olyat akinek a hüllői jelentenek mindent) kapcsolatot.

Valami kutyab*zi mindenkit lepontoz, aki nem kutyaimádó, és macskagyűlölő.
Kedves Ismeretlen! A "hasznos" és a "tetszik" fogalma nem felcserélhető. És most nyomd azt a piros kezet, mert még epeömlést kapsz.

Kutya, mert velük jobban tudok azonosulni. Imádok velük kódorogni, szeretem azt, hogy mennyire képesek az emberhez ragaszkodni, és azt, hogy milyen fejlődést el lehet vele érni.
A macskákat is szeretem, de valahogy ők olyan 'fogyóeszköz' kategória. Tudom, csúnyán hangzik, de mivel öntörvényűek és mennek a saját fejük után, könnyeben érheti őket baj. Ezért valahogy érzelmi gát van bennem, hogy igazán kötődjek egy macskához, és a kutyáimmal is a közösen átélt kalandok, séták jelentik számomra a kapcsolatot elsősorban. Lakásban nem tartanék cicát, nem tudom, miért, egyszerűen tiltakozik vele ellene bennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!