én cicapárti vagyok, amióta az eszemet tudom mindig volt tartva a lakásba cica, most is van :)
jobban szeretem őket, különösebb oka talán csak annyi, hogy annyi törődést nem igényelnek, mint a kutyák.
azt szeretem bennük, hogy olyan kis "úriasak", maguknak valók.
2013. szept. 8. 11:11
2/17 anonim válasza:
Cicát. Pont azért szeretem, amiért általában utálni szokták: önálló, öntörvényű, nem szervilis, nem néz istenként a gazdájára. És nincs kutyaszaga. (Ha nincs együtt sok, macskaszaga sincs. :) 1..2 cica bőven elég akárhová.)
2013. szept. 8. 11:12
3/17 anonim válasza:
Én inkább kutyás vagyok, mert lehet vele sétálni, kirándulni, labdázni a macska meg csak annyi, hogy adsz neki enni-inni meg néha odajön egy kis simiért.
2013. szept. 8. 11:17
4/17 anonim válasza:
Egyértelműen kutya :) Már kiskorom óta nagyon vonzódom hozzájuk, valahogy sokkal jobban kijövök velük :) A macskák sosem bírták ezt kiáltani belőlem, míg egy kutyára bármikor örömmel nézek, addig a macskákra semlegesen, nem vagyunk kompatibilisek... Most is alig várom, hogy végre kiköltözzünk a társasházból, és lehessen újra kutyám :)
2013. szept. 8. 11:33
5/17 anonim válasza:
Én is a kutyusokat szeretem.Lehet vele sétálni, eldobni a labdát, futkározni vele.A macskákat is szeretem, de inkább a kutya.
2013. szept. 8. 12:00
6/17 anonim válasza:
Szeretem a cicákat is, mert szépek és aranyosak, de ennyi.
A kutya egy hűséges, szerető társ élete végéig, a macskák pedig szimplán érdeklények. Simán otthagyják az embert bármiért és vissza se jönnek ha úgy tetszik. A kutyák pedig ha szeretve vannak, akkor a legsanyarúbb környezetben is a gazdájuk mellett maradnak.
2013. szept. 8. 12:09
7/17 anonim válasza:
mindkettő, de inkább cica. pont azért, mert öntörvényű, őszinte, nem nyalja a seggedet, mint a kutya. mellesleg, az hülyeség, hogy nem hűséges, egyszer egyik cicánkat elvitték falura, hogy majd ott jobb lesz neki, erre hazajött. húsz kilométert gylaogolt...
2013. szept. 8. 12:35
8/17 anonim válasza:
Kutya. a kutya az ember legjobb barátja míg, egy nyavalyás macska istennek hiszi magát és elmegy bármiért otthonról.
2013. szept. 8. 14:58
9/17 anonim válasza:
Kedves 7-es. Az nem hűség, hogy a falun rosszul érezte magát ezért hazamenekült. Ez még semmit nem jelent.
2013. szept. 8. 15:04
10/17 anonim válasza:
azt miből veszed, hogy rosszul érezte magát falun?
amúgy, egy másik meg mindig elkísérte anyukámat az utca végéig, mikor ment dolgozni, meg várta, mikor hazajött. az egyik szomszédé meg a boltba kísérte a gazdit, kint megvárta, aztán sétáltak vissza:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!