Insecticide 2000 vagy Neostomosan?
Figyelt kérdés
Melyik jobb egy 12 hetes kiskutyára?Bolhás,az állatorvos adott neki Frontline cseppet mát több napja de nem használ.2013. szept. 7. 16:35
1/4 anonim válasza:
12 hetesre én inkább Insecticide-ot használnék. De a fekhelyét is és a környezetét is kezelni kell!
2/4 A kérdező kommentje:
Tudom,de azt hallottam h ezek a szerek jók kutyára meg a környezetre is.
2013. szept. 7. 17:34
3/4 anonim válasza:
Az insecticide nem igazán jó arra hogy ráfujd a kutyára, mérgező lehet rá. Azt használd a környezetre, a neostomosannal meg fürdesd meg. Kb egy hét múlva ismételd meg mert akkor fognak kikelni a peték.
4/4 anonim válasza:
Neostomosant 1 liter vízben kell feloldani (1 ampullát), fürdesd meg benne és a helyét is permetezd le, majd rakj rá bolha irtó spot ont is. Advantix mehet kölykökre úgy emlékszem és nagyon jó! Ahogy irták, később ismételd meg a környezete permetezését!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!