Háziállatot szeretnék. Mit ajánlotok?
Törpespicc :D
kicsit nagyra nő,de szobakutyának tökéletes:)
2.vagyok.
vagy törpepincsi,yorskire terrier:D
előző: Milyen az a törpepincsi? :D
Amúgy írhatnál még magadról, mennyit vagy otthon, nagy vagy kis mozgásigényű legyen a kutyus, stb. www.olcsokutya.hu <----ezen az oldalon vannak fajtaleírások, és itt van az is, hogy milyen helyről NE vásárolj kutyust :)
első vagyok
Shit-zu akkorp jó választás lenne,jó természetű kutyák,szépek is..anyira nem is kicsi mint egy yorki,de még ölbe lehet kapni:D
kutyus és azon belül is yorkit.:D
nagyon édes..
:D
lehet kis ruhákat venni neki.:D
Hát kistestű kutya van több is , nekem Francia bulldogom van 3, nagyon édik :D
Yorki?? Inkább ne ... ha nem rendes tenyésztőtől veszel akkor idegbeteg lesz, és egy kutyát nem kell öltöztetni utolsó , mert nem hiszem hogy jól érzi magát a ruhákban amit rá aggatnak , mivel van szőre !
Én egy menhelyi kutyust ajánlanék neked, mert úgy látom, nincs kifejezett kívánságod, elképzelésed a kutyafajtákkal kapcsolatban. És bár a kutya értékét nem pénzben mérjük, azért az se hátrány, hogy nem kell kifizetned több tízezret azért, mert fajtatiszta.
Itt is olvasgathatsz: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!