Mit tegyek, ha nincs idom a kutyamra?
Johetnek a leszolasok, mert megerdemlem!
Mota elkezdodott a kozep suli mar nincs idom es energiam a kutyamra. Fel6-kor kell kelnem, elindulok suliba, de amilyen nehez a taskam elojon a migrenes fejfajasom minden nap. Gondolom, ahogy nyomja ott az izuleteket. Aztan jon a szedules, faradtsag, gyengeseg, hanyinger. Hazaerek 4korul, pihenek egy kicsit, mert ilyenkor mar nagyon rosszul szoktam lenni. Majd megcsinalom a hazit (ami most meg egy-ket feladat) vagy 10x ennyi lesz, ha rendesen beindul a tanulas. Es azt veszem eszre, hogy eljott az este, de a kutyammal meg nem foglalkoztam. Annyira sjanalom szegenyt, de egyszeruen annyira nincs ero bennem, hogy kimegyek es ugyerzem osszeesek mellette fejfajas hanyinger meg minden...nem nyafogni akarok, de ez van:( annyira szegyellem magam, annyit sirok emiatt, de tenyleg nem megy. Suli utan mondta anya, hogy menjunk el ruhakat venni (imadok vasarolni, de meg ahhoz se volt erom). A kutyam is mindennel jobban szeretem. Mit tegyek? Valami otlet?
Nem tudnek megvalni tole..
Tudom felelosseg es most annyira utalom magam..
1 ne rinyalj! most suliba jarsz, mi lesz veled, ha dolgozni kell????
2 dobd ki a taskat, vegyel masikat vagy tanulj meg pakolni!
3 menj el orvoshoz!!
Szerintem is egy alapos kivizsgalas, nehogy valami komolyabb betegseg legyen a hatterben. Vervetel, stb. Lehet, hogy ezt a faradtsagot valamilyen betegseg okozza.
Este meg, ha lefekszel, vedd magad melle a kutyat, simogasd, szeretgesd. Szerintem az allatok okosak, erzi o, hogy szereted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!