igen belehalhatnak.
persze "ennyitől annyitől nem lesz baja" olvassuk, de én nem kockáztatnék mikor telítődik a szervezete...
Itt van egy leírás, hogy a csokoládéból mennyit ehet és nem ehet meg a kutya. A fehér csokoládé nem veszélyes a kutyára de abból sem ajánlott a mértéktelenség.
Csak ha irdatlan mennyiséget esznek, vagy allergiásak valamelyik összetevőre. Gond lehet egy kockától is akár, de nem ez a jellemző. A probléma inkább abban van, hogy egyszerűen függők lesznek tőle és nincs olyan, hogy leszoktatod őket, mert még olyant is láttam, hogy a nj leszakította a konyhaszekrény felső elemét a csokiért egy nap...Konkrétan a közvetlen szomszédomét...2 napig röhögtem rajta, mikor segítettem visszarakni...:DBocsi, Zoli...:DDD
Mi a fenéért ad bárki is csokit egy kutyának???! A természetben milyen bokron nő, vagy merre szaladgál???
Ha kedveskedni akarsz neki édességgel, akkor gyümölcsöt adj neki /MÉRTÉKKEL!/ és süss neki kutya kekszet és kész.
Párom legalább 20 fajta kekszet süt rendszeresen, emberi fogyasztásra is alkalmasat!, van amit én is szeretek...:) Gyümölccsel, májjal, stbstb, de cukor nincs bennük, minimális a só, az is inkább csak miattunk,teljes kiőrlésű a liszt vagy kukoricás és zabos meg a fene sem tudja milyen, ez a párom reszortja...:D Ezt imádják és juti falatként szoktam nekik adni, de ok nélkül és csak kényeztetésnek adni csokit, nagyon nagy felelőtlenség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!