Milyen fajta kiskutyával lepjem meg anyukámat?
Mindenképpen kistestű,nyugodt természetű kutyusra gondoltam.Én viszont abszolút buta vagyok a kutyafajtákhoz.A csivava jellegű kutyik kizárva.
Valami ötlet?
20. válaszoló :
már linkeltem képet,hogy milyen kutyust képzeltem el anyukámnak :)
ismerősömnek német közép spitz-e van. Hihetetlenül okos, neki szép kutya kinézete van, kis testű, a szőre se igényel olyan nagyon különleges ápolást, mint mondjuk egy uszkár,persze fésülni kell, de annyira nincs nagy cécó vele.
Nagyon jó természetű, a szőre miatt télen se kell feltétlenül mindig a szobában lennie, ismerősöméknek is javarészt kint van a hidegben is, és nem azért, mert nem engedik be, hanem mert a kutya kint jobban érzi magát.
Ilyenek kölyöknek:
és ilyenek felnőttnek:
Vagy van még wolf spitz is, ami szerintem neked tetszhetne, ők ilyenek:
Ezt még ajánlom, hogy olvasd el, ez a német közép spitzről szól, a számodra fontosakat(méret, súly, jellem) szépen leírja.
Remélem, hogy tudtam segíteni:)
hú, a linket lefelejtettem a végéről:D
Szóval ezt olvasd el, ez tartalmazza számodra az információkat.
hát ezek a német spitz-ek valami tündériek kicsiben:)))
a wolf spitz,jesszus, rendezetteb a szőre,mint az én hajam :))))
van ám választási lehetőségem most már ! és nehezebb menet lesz,mint gondoltam..:/ azok a kutyik is olllyan édesek voltak,amiket még egy jóval korábbi válaszoló linkelt menhelyről kis keverékek..jajj de nehéz :/
nehééééééééééééz
a német spitz-es válaszoló vagyok.
Tippként mondom, hogy ha az alapján választasz, hogy kölyökként nagyon cuki, de nagyként nem tetszik esetleg, akkor ez ne befolyásoljon semmiben, mert a gazdi, a te esetedben az anyukád észre sem fogja venni a változást, hanem egyszer csak lesz egy szép felnőtt kutyája, akit ő ugyan olyannak fog látni, mint első alkalomkor:)
Az én kutyám is egyszer csak felnőtt lett. Én annyira nem láttam rajta a változást, mert mindennap látom, foglalkozok vele, ezek a változások inkább képekről lesznek szembetűnőek, és akkor is csak mosolyogva gondol vissza rá az ember, hogy jajj, milyen kis kajla volt még egy évvel ezelőtt:D
Amúgy, majd írd le, hogy mi lett a végső döntés, mert már kíváncsi vagyok, hogy melyik fajta lesz a befutó:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!