Milyen fajta kutya ez?
Figyelt kérdés
Láttam egy kutyát, ami nagyon cuki! Felfelé álló,kicsit hegyes füle van,eléggé nagy termetű, és nagyon hosszú,fehér szőre van. Válaszokat előre is köszi :)2013. szept. 1. 13:57
4/12 anonim válasza:
Ha nagy termetű akkor szerintem a szamojéd lesz az.
5/12 A kérdező kommentje:
Valószínű, hogy a Szamojéd lesz az!! Köszi nektek! :) Egyébként a számojéd kb. mekkora?Mert csak képen láttam és elég nagynak tűnt de nem vagyok biztos benne. A Német Juhásztól kisebb? És milyen drága? :)
2013. szept. 1. 14:21
6/12 anonim válasza:
Igazán nincs mit!:) Általában akkora, a nőstény: 50-56cm a hím:54-60cm magas . Szerintem változó az ára, attól függ, hogy mennyire 'híres ' a tenyészet, ami nem azért fontos, hogy mindenképp szép és 'pedigrees' legyen (persze ez is fontos) hanem a jó tenyészetből egészséges kiskutyák származnak.:) Ha esetleg jobban érdekel ez a téma ajánlani tudom ezt az oldalt -> [link] itt leírják teljes egészében milyen ez a kutyus.
7/12 anonim válasza:
svájcinak nem valami hosszú a szőre. szerintem is a szamojédre gondolhat.
8/12 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! :) Bocsi h ennyit kérdezek de sokat kell vele foglalkozni?
2013. szept. 1. 14:44
9/12 anonim válasza:
Minden kutyával sokat kell foglalkozni.
10/12 anonim válasza:
Semmi gond ! Inkább kérdezz, minthogy "tudatlanul" (jóértelemből) vegyél kutyát.:) 'sajnos' a szamojéd független fajta ami azt jelenti, hogy domináns , makacs és a nevelése nem egyszerű. Az a szerencsés ha minnél hamarabb hozzád kerülne (kizárólag 6hér után!!) mert ha akkortól kezdve nevelik , persze ez is enyhülhet. Azért is fontos mert erős alkata van , sétánál nem túl jó ha elránt. Szerintem ha nem tudsz róla ilyen dolgokat akkor keress rá interneten , nehogy "csalódás" legyen a vége. Szóval bármit hallasz bármilyen kutyáról , eltérhet a fajta szokásaitól, de egy szamojéd kutyus elég sok fegyelmezést igényel. Ha gondolod írj privátban, szívesen küldök olyan oldalakat, ahonnan több mindent megtudsz majd ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!