Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Fajtatiszta 1 éves kutyusom...

Fajtatiszta 1 éves kutyusom összeakadt egy korcsal, meddig lehet neki gyógyszert adni, hogy ne legyen pici kutya belölle?

Figyelt kérdés
Férjem póráz nélkül vitte sétálni és megtörtént a dolog . Dokihoz kell vinnem , vagy vehetek neki én az állatpatikában ?
2009. nov. 2. 09:03
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
69%

A hormoninjekció az esetek 3/4-ben méhgyulladást okoz.

Ivartalanits sürgösen.

2009. nov. 2. 12:02
 12/27 anonim ***** válasza:
88%

Jól leoltottátok szerencsétlen kérdezőt... Jelen esetben lényegtelen, hogy milyen szót használt. A helyzethez képest felelősségteljesen próbál viselkedni, mert az igaz, hogy nem kéne megszületniük k kiskutyáknak. Nagyon nehéz lenne nekik gazdit találni, és 1 évesen még korai is lenne a számára a szülés.

Van olyan szuri, amit ráér a tüzelés vége után beadni. Így ha netán történne még baleset, azt is hatástalanítja. Kettőt kell beadni, azt hiszem, pár napos eltéréssel. Hívj fel egy dokit, mert pontosan azért nem tudom.De azért inkabb ne legyen több baleset... És máskor figyeljetek jobban! Tüzelés alatt a séta csak rövid, e.ü. jellegű lehet sajnos. Én is javasolnam az Ivartalanitást, sok kellemetlenséget előz meg.

2009. nov. 2. 12:18
 13/27 anonim ***** válasza:
84%
Van megoldás a problémádra, ne aggódj. Nem kell ivartalanítani és szülnie sem kell. De mielőbb vigyétek állatorvoshoz, mert minél többet vártok annál többe fog kerülni!
2009. nov. 2. 12:32
 14/27 anonim ***** válasza:
29%
Szerintem nem lényegtelen egyáltalán a szó használat!
2009. nov. 2. 14:05
 15/27 anonim ***** válasza:
31%
Általában szerintem sem, de most totál mindegy, milyen szót használ, mert az a lényeg: van már épp elég gazdátlan, keverék kiskutya, nem kell, hogy most ők is megszülessenek. Most ezen van a hangsúly, nem pedig azon, hogy a kérdező esetleg lenézi-e a keverékeket vagy sem.
2009. nov. 2. 16:04
 16/27 A kérdező kommentje:
Szórom a hamut a fejemre ! Nem gondoltam volna hogy hirtelen felindulásból írt segítség kérésem ennyi negatív energiát sugároz majd felém . A kérdésemre válaszolóknak köszönöm !
2009. nov. 2. 17:44
 17/27 anonim ***** válasza:
és még mennyit fogsz kapni, ha tüzelve, póráz nélkül tartod a kutyát..
2009. nov. 2. 18:28
 18/27 anonim ***** válasza:
63%

Mert Ti még nem követtetek el hibád. Nagyon nehéz elhinni!És nem oltogatni kellene hanem egy normális választ adni.(amit már megtettek)

Szerintem is vidd el állatorvoshoz. Ő tudja mi a teendő.

2009. nov. 2. 19:23
 19/27 anonim ***** válasza:
40%

Szórd is a hamut a fejedre, hogy fulladj is meg benne lehetőleg! Én első felindultságomban sem szoktam olyat mondani, hogy mondjuk nyomorék kis xyz fajta...

Ez csak a te szegénységi bizonyítványod, hogy korcsnak nevezed a keverék kutyát... Ők legalább szerelem-gyerekek, nem pedig kék vérű érdekházaságok. :P

2009. nov. 3. 11:12
 20/27 anonim ***** válasza:
Ivartalaníttasd gyorsan. Ezzel megvéded őt sok betegségtől és későbbi "véletlenül megtörtént" dolgoktól. Az injekció nem a legjobb megoldás, mert nagyon gyakori mellékhatása a méhgyulladás. Bár, még mindig jobb, mint, hogy leeljen szegény!
2009. nov. 3. 14:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!