EUKANUBA vagy ROYALCANIN?
1040 nagyon jó árban van a royal.
de ott a brit care ami jobb nála.. és az 900ft. általában
A Purina Pro Plan szerintem amiben tényleg van némi anyag. Úgy értem ezek legalább többnyire tényleg húsból vannak, nem úgy mint a többi drága fos, ami csak gabonaipari melléktermék meglocsolva némi zsírral. Én a kutyatáp összetevőit is ugyanúgy megnézem, mint bármi másét. Ha már tényleg jót akarsz a kutyádnak, akkor olyat tápot veszel aminek az első összetevője nem búza, meg kukorica. Értelemszerűen a kutya nem arra van kitalálva, hogy búzát kukoricával zabáljon.
Ha ez annyira nem fontos, akkor megveheted az olcsó tápokat is, mert tulajdonképpen semmiben nem különbözik a fent felsoroltaktól.
A pro plant sose értettem.. ugyan olyan átverés mint a többi. :D
Aszondja 20% csirke/bárány.. AZ nem száraz.. Tehát ennek lejön a 80%kb tehát az kb 5%jó esetben a csirke a tápban.
És jó hogy a lambandriceban meg a chikencandriceban is 16%a rizs a többi kukorica ugyan úgy csak 2-3 részletben van ráírva a zsákra nem egyben...
Tehát el kell hogy keresítselek a PRO PLAN se jobb sőt..
Brit Care Adult - Medium breed összetétel:
bárányhús és bárányszármazékok, rizs, csirkezsír, lazacolaj, natúr aroma, élesztő, szárított alma, ásványi anyagok stb...
Nekem ez már elég jó...:)
Hogy ne lenne a csirke száraz? Hát akkor nem lenne száraz táp. Az összetevők a száraz tápra vonatkoznak értelem szerűen.
Egyébiránt a lazacosat vettem mindig, mert 22% lazac mellett van benne 15% lazac fehérje is.
Az összes prémium tápot végigbogarásztam anno, és egyikben sem volt soha ennél több állati eredetű cucc, nemhogy lazac.
Az tény, hogy kukorica meg gabona mindegyikben lesz, de ha már prémiumban gondolkozom, akkor ez a minimum.
Lehet van ami már jobb, de azokat nem ismerem.
Itt van egy független oldal,ahol összetevők szerint osztályozzák a tápokat.Index menüpontban találjátok betűrendben a tápokat.
A RC,Eukanuba,Pro Plan kb.ugyanazt a minősítést kapta,mint a Pedigree.Nem véletlenül.Meg is indokolják részletesen.Egyik sem éri meg az árát.
Az hogy az van ra irva hogy csireke azt jelenti hogy nem szaraz allapotban van beleszamolva.. pont hogy elorebb keruljon a hus a listan... ha az lenne h csirke liszt vagy dehidratalt csirke akkor mas lenne, de nem ez van.. a dog chow ugyan ez..
Ha valaki jot akar olcson akkor a britt az ove ha
picit tobbett tud ra kolteni akkor meg a brit care... ha sok love van akkor meg lehet valasztani a listambol :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!