Kan kutya ivartalanítása átlagosan mennyibe kerül?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy fiú tacskót de csak ivartalanítva engedik. Mennyibe kerül, illetve milyen idős kortól lehet műteni?2013. szept. 1. 10:36
1/5 anonim válasza:
14-16 ezer forint körül lesz az ivartalanítás. 14 hetes kora után szokták ajánlani az ivartalanítást.
2/5 anonim válasza:
Körülbelül 6-18 ezerig terjed az ára attól függően, hogy hol laksz illetve sikerül-e kifognod valamilyen ivartalanítási akciót. Én 8-12 hónapos kort megvárnám vele.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, helyben lenne az orvos csak előre kíváncsi voltam az árakra.
2013. szept. 1. 11:20
4/5 anonim válasza:
Állatorvos fogja tudni mikor tanácsos ivartalanítani. Ha kölyökként hozod el, akkor lehet várni közvetlen az ivarérés előtti időszakig. Az én állatorvosom azt mondta, hogy 5 hónaposan javasolt az ivartalanítás, de mivel az én kutyám nyári születésű, ezért télen lesz ivarérett, így lehet várni tavaszig is ha szeretnénk.
Egyébként itt egy jó kis oldal: [link]
5/5 anonim válasza:
A helyi dokit kell megkérdezni,mert nagyon nagy eltėrések vannak rendelőként,illetve akciók is lehetnek.Egy kicsi kutya,ha kan,akár tízezer forintból is kijôhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!