Tacskónak milyen kiképzés kell?
Szerintem bármit is csinálsz a kutyával, amit közösen csináltok, azt élvezni fogja.
Nekem nem borderem van, mégis agilityzünk, és imádja:)
Imád trükköket is tanulni, és mindent, amit velem együtt csinál.
Szerintem próbálj ki vele sok mindent, és aminél úgy látod, hogy tetszik neki azt kezdjétek el csinálni.
Mert attól, hogy kotorék eb nem biztos, hogy azt élvezné a legjobban, hogy a kertben keresse a tárgyakat(nem azt mondom, hogy nem élvezné, csak lehet, hogy van más, ami jobban tetszene neki)
a tacskó kotorék eb.ha ásásra tanítod,az életbe nem fogod leszoktatni,és hetente egyszer temetgetheted vissza a félméteres krátereket:D...egy évesen a kutya még kölyök...kb 3 évestől mondjuk hogy felnőt...inkább dobálj neki botot,labdát,fogócskázz vele...nem nyomkeresésre való kutya,mert fajtájából adódóan türelmetlen,makacs és önfejű kutya...soha nem fogod vele megtaníttatni hogy azt keresse amit te akarsz.arra inkább személyörző fajtákat,vagy labrador,vizsla,golden,németjuhász,bernáthegyi...ezek valók keresésre...ez olyan mint hogy van egy irodai munkás,vagy zenész,aki életébe nem végzett fizikai munkát,és rá akarod kényszeríteni hogy készítsen egyedül egy szobrot...
Egy miskolci kiképző
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!