Vannak itt pulisok akik bicajjal futtatják a kutyájukat? Nektek is harapja a sarkatokat a kutya?
Tapasztalt mezitlábazó vagyok, ami azt jelenti, hogy a munkahelyemet kivéve mindenhova mezítláb járok, volt már, hogy egy hónapig sem volt rajtam cipő. Emellett futok is mezítláb. Szeretném elmondani, hogy aszfalton sokkal kellemesebb futni, mint például földúton. Nyáron a földút forrósága semmivel sem enyhébb, mint a betoné vagy az aszfalté, viszont az apróbb kavicsok néha fájdalmasak. Persze, nyárom a belvárosban már én sem bírom, de árnyékos külterületeken nincs gond. Az ízületek nem a betontól mennek tönkre, hanem a helytelen futótechnikától, az emberek 90% úgy fut, hogy a sarkára érkezik, ez pedig a kutyáknál nem hiszem, hogy fenn áll. Ráadásul a földút keménysége gyakorlatilag érzetre uaz, mint a betoné. Ami nagyon jó egy mező, amire gyakran locsolnak vagy esik rá az eső és mondjuk nem derékig ér rajta a gaz :-) Ez pedig ritka. Amikor együtt futunk a kutyáimmal, nem szoktam aggódni a talp párnácskáik miatt, pedig az egyik egy yorkie keverék. :-) a pumi meg alapból úgy jó ahogy van.
A pásztorkutyák csipkedhetnek, ha terelnek, mindenesetre kárt nem okozhatnak a jószágban. A gazdát viszont nem illik harapdálni, ezt nem engedheti meg magának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!