Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Vannak itt pulisok akik...

Vannak itt pulisok akik bicajjal futtatják a kutyájukat? Nektek is harapja a sarkatokat a kutya?

Figyelt kérdés
Az még hagyján, hogy csak betonon tudom futtatni a kutyát (az út széle gazzal be van nőve, a puli meg felszed mindent a szőrével). A problémám igazából az, hogy minden létező alkalommal, amikor a bringán vagyok, a kutyám nekiszalad a lábamnak, és erősen a sarkamba csíp. Próbálkoztam már Cesar módszereivel, próbáltam már kicsit ráütni az orrára, de semmi sem vált be. Mit tudnék kezdeni, hogy ne csinálja ezt?
2013. aug. 30. 09:18
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
kutyák egy része rühelli a biciglit, ezt akkor se fogja megszeretni, ha a gazdája ül rá.
2013. aug. 30. 09:32
 2/24 anonim ***** válasza:
31%
ugye tudod hogy tilos futtatni kutyát és megbüntett érte a rendőr?
2013. aug. 30. 09:32
 3/24 A kérdező kommentje:
Na már megint ezzel jönnek az okosok. A hely ahol futtatom, egy régóta nem használt betonút, csak kutyasétáltatásra használják a helyiek.
2013. aug. 30. 09:34
 4/24 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, ilyenről még nem hallottam. Talán egy kutyakiképző tudna tanácsot adni, hogyan lehetne leszoktatni róla. Addig is, ha nincs nagyon meleg éppen, felvehetsz valami jó vastag bakancsot, amit nem tud átharapni.
2013. aug. 30. 09:45
 5/24 A kérdező kommentje:
Igen, erre én is gondoltam, csak nem akarom figyelmen kívül hagyni a dolgot, mert akkor még rosszabbá is válhat a helyzet.
2013. aug. 30. 09:48
 6/24 anonim ***** válasza:
100%

Juhászkutya. Terel. Vagy elfogadod, vagy letiltod. A tiltás kőkemény menet lesz egy erős ösztönű kutyával.

Első körben bicaj nélkül tanulja meg, hogy ne csipkedjen (gondolom ezt csinálja akkor is, ha csak futsz).

2013. aug. 30. 09:53
 7/24 A kérdező kommentje:
Futásnál volt egy időszak, amikor teljesen leszokott róla. Az utóbbi időkben kicsit visszaesett, néha-néha próbálkozik, de azt könnyen korrigálni tudom.
2013. aug. 30. 09:57
 8/24 anonim ***** válasza:
Tiltsd mindig és következetesen. Eleinte csak sétálj a bringa mellettt vele, majd gurulhatsz lassan, fokozatosan növelve a sebességet.
2013. aug. 30. 09:59
 9/24 anonim ***** válasza:
És dícsérd, ha nem csinálja!
2013. aug. 30. 10:00
 10/24 A kérdező kommentje:
A tiltás módján tanakodok. Ha csak erőteljesen rászólok, azt ilyenkor fel sem fogja. Érintésnél még utánam is próbál kapni. Ha picit az orrára ütök, akkor általába lenyugszik, de kicsivel később már újra próbálkozik. Egyébként az egész olyan, mintha ezzel a bicajt akarná megállítani, mert ilyenkor ha lassítok vagy megállok, akkor nem csíp belém.
2013. aug. 30. 10:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!