Szerintetek mennyire viselné meg a kutyusomat, ha új gazdihoz kerülne?
Azért bírom az olyan válaszokat,akik inkább nem mennének dolgozni.Ők gondolom nem tengődtek még egész hónapban vajas kenyéren miközben a fejük felett lebeg pl. hogy kikapcsolják a gázt vagy a villanyt.Ebben az esetben a munka az első,mert ha magunkra nincs ennyi pénzünk,akkor a kutyát sem tudjuk ellátni.
Viszont,ha csupán kalandvágyból mennél külföldre és úgymond anyagilag nem feltétlen indokolt,hogy pont most fogadd el a melót,akkor én visszamondanám.
Nekem is volt külföldi állásajánlatom,de állatok nélkül.Én abból nem kértem.
Mindenesetre,ha te annyira menni akarsz és a kutyád sem gátol meg ebben,akkor bízd egy állatszerető emberre,aki tuti nem lép le 2 év után,hogy "bocs,kutyus,mész új gazdihoz".Szerencsétlennek már te vagy így is legalább a 2. gazdija és most megint elkerül...Én nem tenném.
Az én "használt" kutyám nagyon meg volt rettenve amikor hozzám került, de ez mindössze olyan 2-3 napig tartott. Utána már tök jól elvolt, viszont kb 2 hónap volt, amíg teljesen kibontakozott.
Igaz, ő nem gazditól, hanem fajtamentőktől került hozzám, de ott is nagy szeretetben tartották, lakásban lakott, szóval saját kutyaként kezelték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!