Ti képesek lennétek megenni egy kutyát?
Az az adrenalin miatt van.. elviselhetőbb tőle az íze aztmondják.
Egyébként nem akarom védeni a dolgot mert nem szimpatizálok én se vele(bár engem kiakasztott hogy egy több mint 1000éves hagyományt meg kell szüntetni kínában európai/amcsi nyomásra szerintem ez vicc)
Nah mindegy is a lényeg hogy ezek a kutyák bizonyítottan nem olyanok mint a amiket mi tartunk, már tényleg több száz éve csak arra van szaporítva hogy húst adjanak azt kész. ISMÉTLEM nem védem a dolgot.. csak mint mindig szeretném a másik oldalt is megvilágítani :D ha két ember felfogja de nem helyesel nekem már az is jó ^^
Az valóban durva, hogy más nemzetek dolgaiba ilyen módon bele lehet szólni... De ennek a megvitatása már egy másik kategóriába illene. :)
Viszont valahol meg a tehenet tekintik szent állatnak, s valószínűleg ők meg azon vannak kiakadva, hogy a világ többi részén hogyan képesek megenni őket. Szóval minden csak nézőpont kérdése.
De természetesen én sem támogatom, sosem ennék kutyát, ha csak nem az életben maradásom múlna rajta.
Az én esetemben, ha éhínséges időszak lenne, akkor inkább a szomszédomat vagy egy idegent ennék ennék meg. Ha a szomszéddal rosszban vagyok akkor még jóízűen is.
Kutyát semmiképen nem. Sem az enyémet sem másét, sem kóbort.
Én hallottam róla, hogy külföldön valamelyik országokban engedélyezték is a kutya hús fogyasztását, mert egyszerűen túl szaporodtak.
Így akarják le csökkenteni az utcán kóborló állatok számát, hogy engedélyezték, a "leölésüket" és megevésüket. Így olyan családok is húshoz juthatnak akik lehet nem igen láttak még.
Elég undorító, de a menhelyek tele vannak, senkinek nincsen fölösleges pénze, minden utcán talált kutyát ivartalanítani meg befogadni.
Én persze ellene vagyok, mert ameddig tudok mást enni, biztos nem vetemednék rá.
De kérdés az, ha te maradsz a környéken meg egy kutya, mit tennél ha az éhség olyan szintűre növelődne, lehet nem néznél úgy a kutyára mint a társadra.
Off: Arra gondoltam apuka nem engedte ki a gyereket meg az asszonyt hogy ne egyék meg őket..
off vége .)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!