Ti mit tennétek azzal, aki elüt egy kutyát, de otthagyja? Mármint ténylegesen, ha szemtanúk lennétek!
Figyelt kérdés
2012. okt. 29. 14:04
1/9 anonim válasza:
Megnézném a rendszámát utána pedig feljelenteném!!
De ezt azért kérdezted mert veled is megtörtént????!!
2/9 A kérdező kommentje:
Igen.Csak az autón nem volt rendszám,sajnos...
Feljelentéssel meg nem érek el semmit,Magyarországon a rendőrség nem foglalkozik ilyenekkel.
2012. okt. 29. 14:10
3/9 anonim válasza:
Nos ha van időd és energiád az állatvédőknél próbálkozhatnál de rendszám nélkül nembiztos hogy mennél valamire!
Szomorú hogy az emberek ennyire figyelmetlenek és felelőtlenek! :(
4/9 anonim válasza:
Valószínűleg ott hirtelen nem foglalkoznék az autóssal, fognám a kutyát, és mennék vele a legközelebbi állatorvoshoz.
5/9 anonim válasza:
hát ha az autó már elment és nincs rendszám, semmit. Illetve a kutyát megpróbálnám orvoshoz vinni. Ha van rendszám, és van időm, fényképezni, minél többet. És azzal menni állatvédőkhöz. A rendőrség ilyen esetben, ha jól tudom, nem csinál semmit, mert kutyát elütni nem bűncselekmény, sajnos :(
6/9 anonim válasza:
Hiába lenne rendszám, nem érnél el vele semmit, csak azt, h NEKED kéne kifizetni a kocsiban esett kárt. Ha elütötték a kutyádat közterületen, és nem amiatt mert valaki felment a járdára közveszélyes őrültként, akkor jobb ha csöndben meghúzod magad.
7/9 Marcy Darcy válasza:
Én voltam már szemtanúja ilyen esetnek. A kocsi elütötte a kutyát, fékezés nélkül továbbhajtott. Meg merem kockáztatni, hogy direkt csinálta. A rendszámmal nem tudtam foglalkozni, egyből a kutyához szaladtam, hogy él e még. Beraktam a kocsiba, és tűztem vele orvoshoz, de sajnos nem lehetett megmenteni. Ilyenkor olyan gyorsan történnek az események, hogy nem volt idő megnézni a rendszámot.
9/9 anonim válasza:
Maximum káromkodnék egyet, de a kutya gazdáját vonnám felelősségre, nem az autóst. Ha a gazdi nincs a közelben és a kutya még él akkor valószínűleg elvinném állatorvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!