Több kutyás gazdik, tenyésztők?
"Nem annyira a saját kutyáim aggasztanának, egyszerűen nem lehet 8 kutyával bevonulni mondjuk a Csókakői várba, vagy bármelyik, turisták, gyerekek által látogatott helyre."
Dehogynem :))) no igaz, a Csókakői várban még nem voltam, de a Mecsekben gyakran bandázunk egyszerre 8-10 kutyával a haverokkal, mindenki ügyel a sajátjára és nincs semmi gond. Abban egyetértek, (írtam is korábban) hogy egyszerre, egyedül póráz nélkül (tehát kihalt területen) 4 a limit, városban ill. pórázos helyeken pedig 2, nagyon max 3. Belvárosban is sétálgattunk már egyszerre 6 kutyával, jól megnéztek az emberek, de a polgárpukkasztáson túl nem történt semmi :) ettünk egy fagyit, és leültünk egy sörpadra dumálni.
Bocsánat, 7-en voltak összesen a múltkor, nem 8-an :D
Néha már én sem tudom :)
1. Anyagiak
2. Nagyapám
3. 2. pontból kifolyólag nem is tudnám hova tenni :)Késő ősztől késő tavaszig Argos elfér a lakásban, csak fekszik :D Ha nélküle megyek el, ami sajnos/szerencsére napi 1-2 óra maximum, akkor biztonsági okokból hosszú láncon van. Nem szeretem, ha a kapuhoz tud menni őrjöngeni, ha nem vagyok itthon. Ezért most éjjel is hosszabb láncon van, de neki tök mindegy, alszik csak :D Örül, hogy békén hagyom :P
Kennelt lehetne csináltatni, de nem akarok...a mi telkünkön át jár haza a hátsó szomszéd, akit Argos imád :) Csengő nincs, kaput nem zárjuk, ételfutár jön hajnalonta, már azt sem tudom, kicsoda...az első kettőt elfogadtattam Argival, nem is jelezte...aztán mindig váltják egymást.
Nem akarom, hogy akárcsak egyetlen embert véletlen megcsípjen, vagy vki kiengedje a kertből...nem kell a balhé, a feszkó.
Az első 1-2 évben, volt, hogy feltekerte a lánccal magát az oszlopra vagy a fára, de aztán hamar megtanulta a dolgot :D
Annyi, hogy délelőtt 9-ig van csak kis árnyék a helyén, ezért a kánikulában nem a házához kötöttem, hanem a szomszéd ház mellé és dögölhetett a homokba ásott gödrében, ahol egész nap :D
Ha meg tisztán akartam tudni reggel, akkor a kerti kanapéhoz erősítettem, amit el sem akart hagyni még reggel se :D
Lehet lepontozni a notórius pontozóknak ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!