Miért nem ír választ a tenyésztő?
Figyelt kérdés
Múlt hét szerdán írtam a tenyésztőnek egy levelet facebookon és be is jelöltem (van 2 közös ismerősünk, de ők csak látásból ismerik). Gondoltam így gyorsabb lesz a beszélgetés menete, meg az ismerőseim akiknek szintén kennelből van kutyájuk, azt mondták nyugodtan írjak neki facen. Látta az üzenetem, de nem válaszolt azóta se semmit... Pedig korrekt levelet írtam. Lehet hogy túl elfoglalt vagy gondolkozik mit írhatna vissza? Vagy ez már túl sok idő? Mit csináljak ha továbbra se reagál semmit? :(2013. aug. 26. 18:05
11/12 anonim válasza:
Ha "komoly" tenyésztő, akkor mielőbb válaszol minden megkeresésre. Ha mást nem, akkor 2 mondatot. Szerintem ne írj neki többször, ha pár nap múlva sem válaszol, keress mást. Ha ennyire leszarja az egészet, nehogy már te fuss utána. Egyébként meg ha facebookon is hirdeti magát, akkor illik ott is válaszolni, nem kifogás, ha esetleg nyaral. Mindenhol van már internetezési lehetőség.
12/12 anonim válasza:
mi az, hogy "nem kifogás"? ha valaki nyaral, akkor nyaral, és főleg ebben az elgépiesedett világban kifejezetten igényli néha az ember, hogy elszakadjon a sok virtuális szeméttől... engem kimondottan felüdített, amikor egy hétig a nyaraláson mellőztem a netet, nem is léptem volna föl senki kedvéért.
a másik meg az, hogy egy üzenet elveszhet az éterben, lehet, hogy nem is olvasta, vagy rögtön olvasottnak mutatta a rendszer stb... még egy megkeresést mindenképp megér a dolog, főleg, ha a kérdező onnan szeretne kiskutyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!