Miért nem ír választ a tenyésztő?
Nyugi, fog reagálni, csak legyél türelmes. Amikor én érdeklődtem egy tenyésztőtől, több, mint egy hét múlva kaptam csak választ.
De ha nem akarsz várni, akkor, ahogy a második írja, akár fel is hívhatod.
facebook a szociális kapcsolatok féktelen rombolója... és mi van, ha a face szerint "látta"? az még nem jelenti, hogy tényleg látta is! ráadásul a face szerverein szeretnek elveszni az üzenetek, plusz a telefonos alkalmazások is csalókák.
ha nagyon beszélgetni szeretnél vele, akkor hívd fel. ha ráér, akkor majd írj rá még egyszer pár nap múlva.
Ez engem is érdekelne! Több, mint 1 hónapja írtam egy tenyésztőnek. Azóta semmi válasz...
Lehet, az nem tetszett neki, hogy hobby célra szeretnénk kutyát. Ez nem azt jelenti, hogy olcsón szeretnénk kutyát. Csak azt, hogy nem szeretnénk tovább tenyészteni, illetve kiállításra hordani. Tudom, hogy így az ő neve nem lesz hirdetve, stb., de egy választ azért megengedhetett volna... Vagy tévedek??? :/
Hát lehet, legalább annyit írhatnának hogy "bocsi, nem lesz kiskutya" vagy bármi. Még mindig jobb szembesülni ezzel mint reménykedve várni.
Én kiállítási célra szeretnék kiskutyát, az adatlapomat is "kitakarítottam", amelyik kép bizarr volt az levettem, a levelet is jól írtam meg, meg se kérdeztem az árat csak hogy lesz-e az adott szukájától még alom és milyen feltételekkel ad el kiskutyát Magyarországra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!