Menhelyi vagy vásárolt kutyád van?
Nevet is írhattok,akár képet is csatolhattok.
Csak kíváncsi vagyok,mielőtt bárki megkérdezné miért érdekel:)
Egyelőre a családomnak van egy törzskönyves, tenyésztőtől vett Labradorja, 10 éves a hölgy :)
Én az egyetem miatt Pestre, albérletbe kényszerültem, ide a párommal úgy gondoltuk nem szabad kutyát hozni, mert csak szenvedne :( Ha sikerül kiköltöznünk megint kertes házba, akkor szeretnénk megint egy fajtatiszta Labrador kölyköt, ez a fajta a szerelmünk :) És ha ő meglesz, jöhet egy menhelyi is!
nem menhelyi, de mentett kutya, Állatvédőrséges, mi ideiglenes befogadóként vállaltuk h nálunk lábadozzon, de nagyon könnyen beilleszkedett, és így nem is adtuk vissza, a sors rendelte így :)
Amúgy nálunk a menhelyen (mert épp önkéntes vagyok valahol) szokott fajtatiszta labink is lenni sajnos :(
manapság már fajtatiszta kutyákat is dobálják ki sokan sajnos.
Az enyémnek Chilli a neve, Yorkshire terrier szuka, 7-8 éves, törzskönyvezett, bár nem kaptunk hozzá(ahogy semmilyen adatot sem sajnos-_-)
kép:
4es!
Hogy lehet tk-s, ha nem kaptatok hozzá tk-t??? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!