Előző vagyok...amúgy amíg ennyi a kidobott kutya, nem vásárolnék kutyát.... azt a pénzt inkább állatvédőknek adám,. A rottweiler is kb 100 foritnak megfelelő lejbe került, mivel "kinőtte a standardot" nem lehetett tenyészteni, így a tenyésztő (régi barát) nekünk adta:)
2013. aug. 21. 08:04
23/37 anonim válasza:
Sajnos most egyik sem. :(
Első kutyám egy beteg, elhanyagolt, kidobott, befogadott kutya. Szülei ismeretlenek, fajtája: Szibériai Husky (jellegű)
Nem vásárolnék kutyát pénzért, pedig már több, mint 20 éve vagyok gazdi :) Volt megörökölt kutyám, menhelyről kihozott, ingyen elhozható ... mind keverék (vagy ahogy én mondom cuvée :D )Szerintem nem az a fontos, hogy fajtatiszta legyen. A szeretet nem a pedigrén múlik. Ő a mostani kutyusom:
Két örökbefogadott van, az egyik menhelyről, a másik fajtamentőktől, és tervben van egy TK-s kínai kopasz is, csak még izmosítani kell hozzá kicsit a pénztárcát, főleg ahhoz a kennelhez, amit kinéztem :D
2013. aug. 24. 17:14
29/37 anonim válasza:
Nekünk egy 8 éves pulink van.Nem szaporítótól hanem normális embertől.Tuti hogy fajtatiszta mert nyolc éve még nem volt ez a szaporítós botrány.Egy kis farmról hoztuk, a szüleit is láttuk és nagyon kedvesek voltak!A szülei juhokat tereltek szóval vérbeli munkakutyák!:)Nagyon szeretem eggyütt nőttünk fel szinte, és nyolcév alatt (Lassan kilenc) semmi baja nem volt! neve Bundás.:):)
2013. aug. 24. 17:51
30/37 anonim válasza:
Az enyém neve Vacak. Januárban találtam egy dobozban az utcán, akkor lehetett kb 1-2 hónapos. Nem tudom milyen fajták keveréke lehet, van benne minden de nagyon okos :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!