Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Okos öleb? Kiskutyát szeretnék...

Okos öleb? Kiskutyát szeretnék venni, olyan tipikus kis padlócirkálót (lakásba).

Figyelt kérdés
Olyat szeretnék ami kicsike, de ha lehet okos legyen! Hülye kutyákat nem szeretnék, mert aranyosak meg minden, de én szeretném tanítgani, és jó lenne ha egy okos, kiskutyus lenne. Chiuaua, Bolognese, meg Yorkie... ilyen picikre gondolok. Tapasztalatok, ötletek? :)

2013. aug. 24. 13:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
coton de tulear nem ritka fajta viszont rengeteg gond van a szőrével hacsak nem nyírod teljesen rövidre és akkor megint a kutyakozmetikushoz járhatsz rendszeresen. Igaz kiállítási példányokkal volt többször dolgom nem hobby kutyákkal de a szép szőrt megtartani egy kiállítási coton-on azért nem kis feladat.
2013. aug. 25. 12:45
 12/13 anonim ***** válasza:

Nekem vaN egy négy hónapos csivim, nagyon okos és élénk.

Én ezt a fajtát és a yorkie-t ajánlom.

2013. aug. 25. 23:44
 13/13 anonim ***** válasza:
Későn írok, nem tudom hogy döntöttél-e már, ha még nem akkor Bolognese-t vegyél. Az lenne a legjobb választás!
2013. szept. 23. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!