Okos öleb? Kiskutyát szeretnék venni, olyan tipikus kis padlócirkálót (lakásba).
A csivi és a yorikie nagyon okos fajták, persze jó tenyésztőtől kell őket venni!
A tacskó is egy nagyon okos fajta.
1es vagyok.
Terrier lévén a westie is nagyon okos és energikus. Sajnos egyre inkább elölebesedik.
nekem most van egy 3 hónapos Yorkim :)
kérdezz nyugodtan róla,szívesen válaszolok!
Ezek közül a yorki a legjobb szerintem.
De ha tényleg kifejezetten okos kutyát szeretnél akkor a törpeuszkárt ajánlom.
Hülye kutya nem létezik, max. türelmetlen gazdi.
Alap dolgokat, trükköket mindegyiknek meg lehet tanítani, a különbség abban van, h az egyik hamarabb megtanulja, a másiknak több idő kell.
a törpe uszkár abszolút jól nevelhető nem terrier így kevésbé makacs mint pl egy yorkie. De pl a papillon is irtó aranyos, okos és nem is olyan divat kutya mint a többi
erről a papillonról még nem is hallottam, de nagyon aranyosnak tűnik. a yorkie tényleg nehéz természetű? voltak már kutyusaim, tanítottam őket, szóval ez nem az első lesz, csak ilyen picim nem volt még. én még őt néztem ki: [link]
csak ilyen kevés embernek van gondolom. nem annyira népszerű mint a yorki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!