*MiLYen
Kinek? Milyen célra? Mennyi időt szánnál rá? Mennyi pénzt szánnál rá? Mennyire értesz a kutyákhoz? Neeem hiszem el, hogy itt mindenki úgy akar kutyát, hogy annyit tud róla, hogy túlnyomó részt elöl ugat hátul csóvál...
Ha sokat tudsz róluk miért kérdezel?
Nekem például a yorkshire terrier jön be, így én azt vennék.
Nem igaz, hogy magadtól nem tudod eldönteni ez tetszik és kell. Ha annyira érdekel az egyik rámész a www.kutyatar.hu-ra és megnézed, hogy mit írnak róla!
Ne haragudj, de te kérdeztél és mivel normális, használható választ szeretnének neked adni ezért kérdeznek minderről, mert bizony nem mindegy.
Ilyen hozzáállással hogy fogsz tudni türelemmel közeledni bármilyen kutyához? Mert bármilyet választasz a türelem a neveléshez a legszükségesebb és a kitartás szintén.
Nézegess itt:
Látszatra válasz ki magadnak 2-3 fajtát. Azután érdeklődj a három fajta felől, próbálj mindent megtudni róluk. Azután válaszd ki melyik az amelyik jobban illene az életedbe. Igazából olyan kutya nincs amelyikkel ne kellene sokat foglalkozni. :) Ha tanítod a kutyát akkor okos lehet, ha nem foglalkozol vele akkor egy szörny.
Szép napot!
Ha van elég mozgáslehetőség, egy puli a megfelelő választás.
Rendkívül inteligens, tanulékony,társ.
Megtanulja ,hogy csak akkor ugat ha kell.
A gazdi szavát lesi.
Önálló, hűséges, sok feladatot ellát.
Ha megsértik duzzog, egyenlőnek érzi magát a gazdájával.
Szereti ha partnerként kezelik.
Nekem egyedül vigyázott az egész házra hetekig.
Természetesen enni inni kapott, de nem csinált kárt és maximálisan ellátta a feladatát.
Rendkívül játékos, a bundája sem igényel sok gondozást.
Betegségre nem fogékony.
Megtanulja kit lehet összeugrálni és kit nem.
Röviden igazi családtag.
Tisztelettel ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!