Milyen kistermetű kiskutyát kapjon?
Túl fiatal ahhoz, hogy egy kutya gazdája legyen.
Várjon még öt évet.
ha nem 10-et...
Élő állatot amúgy sem adunk ajándékba. Főleg nem egy olyat, ami rendszeres foglalkozást igényel.
Vegyél neki valami kis állatot, ami nem igényel ennyi foglalkozást. Teszem azt csincsilla, vagy hörcsög, ami elvan akkor is, ha csak etetik.
Én tacskót vagy törpe uszkárt javasolnék, de csak akkor, ha tényleg foglalkozva lenne vele, mert ezek a kutyák szenvednek ha hanyagolva vannak, tanítást, sok sétát stb. igényelnek.
Terriert semmiképp se vennék, szerintem nem nagyon valók kisgyerek mellé.
Esetleg ha több infót írnál...dobálózhatunk itt a kutyafajtákkal naphosszat, ha egyik sem passzol a családhoz + egyed függő is a dolog.
Nálunk pl. terrier keverék van 3éves kisgyerek mellett, igazi energiabomba de imádják egymást, lehet húzni-nyúzni egy hangja nincs. A szomszéd terrierje viszont nagyon heves, játékos nem való kisgyerekhez.
Èn egyébként menhely pàrti vagyok, egy nyugodtabb kis keverék kutyus is nagyon jó társa lehet a kisfiúnak.
Igazából az anyuka lesz a kutya gazdája, akárhogy is nézzük. Szóval egy neki való kutya kell, aki jól kijön a gyerekekkel.
Cavalier King Charles Spánielt tudnám javasolni. Nagyon családbarát, nem túl domináns, jól kijön a gyerekekkel és más állatokkal is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!