Nagyon szeretnék 1 kutyát, de sajnos nem családi házban, hanem panelban lakunk, ráadásul a 4. -en. Így aztán olyat szeretnék, aminek kisebb a mozgásigénye. Milyet válasszak?
Mindenféleképpen kölyök kutyust szeretnék. Mindennap levinném több órákra is. Futni is elmennék vele néha. :D Szóval sokat lenne lent. Csakhát vannak olyan kutyák is, mint pl a német vizsla, akit nem igazán lehetne megtartani panel 4.-en mert egésznap fel-alá rohangálna. :D Valami kicsit nyugodtabb kutyát, ami nem túl ugatós (szomszédok miatt) Tacskót azért inkább nemszeretnék :D
Amerikai Bulldogról mit gondoltok? Mondjuk ez kicsit nagyobb termetű, de nekem nagyon szimpi kutya, csakhát nemtudom, hogy ajánlatos-e ilyen körülmények között tartani. Vélemény?
Mindegyik szuper fajta, de amiket felsoroltál, különösen az amerikai bulldog, igen nehéz, kemény kutyák, szakértő, következetes nevelést igényelnek! Te képes vagy erre, értesz a kutyákhoz ennyire? Ezenkívül van pénzed megvenni egy ilyen, fajtatiszta kutyát?
Én egy szuper menhelyi kutyát tudok neked ajánlani, számtalan kölyök vár gazdira, illetve kamasz lakli is. 8-10 hetes korára azért már meg lehet mondani, mekkora lesz nagyjából a kutya. A jelleme, ugatóssága pedig a te munkád és nevelésed függvénye.
Azért azt tudod kell hogy a mozgásigénye egyiknek sem kisebb....csak kis testű kutyáknál ez nem akkora távolságot jelent. De időben ugyanolyan igénye van mint bármelyik kutyának!
Tehát a napi minimum 3 séta és legalább heti egy nagyobb kirándulás jár minden lakásban tartott fajtának!
szia! ismerösömnek volt sharpei kutyusa és ö lakásban lakott.jó fej meg minden csak elég sürün pukizott nagyon büdid és az állatorvos azt mondta erre h ez ennél a fajtánál szokott lenni és nem lehet vele semmit se csinálni hiába váltanak kaját.
nekem viszont egy pici yorkim van igényli h napi 3szor levigyem sétálni különben rosszalkodik egész nap.ö pici de elég drága kutya.és ha egy ilyen bekerül a családba akkor nem 4en lesztek + egy kutya hanem 5ten lesztek mert olyan mint egy kisgyerek. :)de nagyon aranyos és ragaszkodó fajta. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!