Nyugaton is sokan vannak, akik nem értenek egyet Cesar Millan tanításaival? Ez nem egy egyetemes elmélet lenne?
Nagyon szeretem és nagyra becsülöm, ahogy be is mutatja azt amit mond.
Nem csak a száját jártatja, mint sokan mások, meg a botcsinálta kiképzők akiknek a zagyvaság jön ki a szájukból. Tisztelet a kivételnek, mert sajnos azok kevesen vannak.
Én inkább a pozitív megerősítés híve vagyok, nálunk nagyon bevált. 5 évesen került hozzám a kutyám, nem tudott semmit, rohadt neveletlen volt. Én Victoria Stilwell műsorát néztem, onnan lestem el a dolgokat. 2 hónap alatt sikerült jól nevelt kutyát faragnom belőle. :)
Persze a falkaelmélet is rendben van, figyelek erre is, betartom az alapvető szabályokat. Én úgy gondolom a kettő egymás nélkül nem működik.
Én személy szerint imádom Cesart,nagyon jókat mond,etológiai szempontból is teljesen helytálló a mondandója.És ő valóban évtizedek óta figyeli a kutyákat és tanul tőlük.Tiszteli őket,és nagyon jól működik a módszere.
Akik elítélik,azok még hírből sem hallottak a kutyapszichológiáról...az etológiai tanulmányokról nem is beszélve.Bár ezekhez kell egy átlagon felüli intelligencia..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!