Csau-csau kutya. Mi a véleményetek róla?
A barátnőm ajándékba kapott egyet.
Mi fuvaroztuk őket a kutyihoz,aranyos pici volt nagyon,vörös,kan,törzskönyves.
Most is nagyon cuki,de ketrecbe van,néha elviszik sétálni,szabadon nem tarthatják,mert a mamájáékkal élnek együtt,nekik is van kutyájuk...
Szerintem nevelés kérdése,küllemre is szép,talán félóra naponta elég lenne vele foglalkozni,egész nap melege van.
Nagyon barátságos az biztos.:)
Utoljára 3-4 éves volt amikor bementem hozzá,de nem bántott.
Szerintem eszméletlen aranyos főleg kiskorában:D a csau csau az egyetlen fajta amelyiknek nincs kutyaszaga, se ázott kutya szaga (amit én nagyon utálok) úgyhogy ez egy elég jó tulajdonság:D jellemre kicsit flegma és nehezen tanítható, makacs, de ettől függetlenül nagyon szeretnivaló:)
ami talán zavar benne az hogy nyáron nagyon-nagyon melege van és egész nap csak fekszik te pedig kerülgeted.
a hideget szereti, szóval a havat imádja:D
Szerintem jó választás, nekem bejön. Természetesen minden nap meg kell sétáltatni, de nem szereti a hosszú távokat szóval nem igényli, csak hogy vidd ki kakilni:D A szőre ápolása a szőre hosszától függ, de szereti ha fésülik, és jó ha minden nap megfésülöd:) hát röviden ennyi:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!