Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Csau-csau kutya. Mi a vélemény...

Csau-csau kutya. Mi a véleményetek róla?

Figyelt kérdés
2013. aug. 21. 10:10
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Nem tetszik se a külleme, se a jelleme. Nem tartanék.
2013. aug. 21. 10:24
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem aranyosak nagyon. Még anyumnak is tetszenek, pedig ő nem annyira kutya rajongó. Mármint szereti őket de max kint úgy nézegetni.
2013. aug. 21. 10:33
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
küllemre még talán talán, De a jelleme szörnyű, szerintem legalábbis.
2013. aug. 21. 11:01
 4/6 anonim ***** válasza:
76%
Annyira betegesek lehetnek, ha szaporítótól veszi az ember. Múltkor megnéztem a Csau fajtamentés honlapját, szinte az összes SZEMtelen, szembetegség következményeként el kellett távolítani. Bár szaporítót eleve nem támogatnék, csak mondtam. Jó helyről kell venni, megbízható tenyésztőtől. Szerintem küllemre elmegy, szőre sok foglalkozást igényel, jellemre nem ismerem őket, csak annyit hallottam róla hogy leginkább egygazdásak. Én sem tartanék úgy hiszem.
2013. aug. 21. 11:16
 5/6 anonim ***** válasza:

A barátnőm ajándékba kapott egyet.

Mi fuvaroztuk őket a kutyihoz,aranyos pici volt nagyon,vörös,kan,törzskönyves.

Most is nagyon cuki,de ketrecbe van,néha elviszik sétálni,szabadon nem tarthatják,mert a mamájáékkal élnek együtt,nekik is van kutyájuk...

Szerintem nevelés kérdése,küllemre is szép,talán félóra naponta elég lenne vele foglalkozni,egész nap melege van.

Nagyon barátságos az biztos.:)

Utoljára 3-4 éves volt amikor bementem hozzá,de nem bántott.

2013. aug. 21. 13:10
 6/6 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem eszméletlen aranyos főleg kiskorában:D a csau csau az egyetlen fajta amelyiknek nincs kutyaszaga, se ázott kutya szaga (amit én nagyon utálok) úgyhogy ez egy elég jó tulajdonság:D jellemre kicsit flegma és nehezen tanítható, makacs, de ettől függetlenül nagyon szeretnivaló:)

ami talán zavar benne az hogy nyáron nagyon-nagyon melege van és egész nap csak fekszik te pedig kerülgeted.

a hideget szereti, szóval a havat imádja:D

Szerintem jó választás, nekem bejön. Természetesen minden nap meg kell sétáltatni, de nem szereti a hosszú távokat szóval nem igényli, csak hogy vidd ki kakilni:D A szőre ápolása a szőre hosszától függ, de szereti ha fésülik, és jó ha minden nap megfésülöd:) hát röviden ennyi:D

2013. szept. 17. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!